Διέρρευσαν εικόνες επερχόμενου Vivo smartphone και είναι… όλο οθόνη

διέρρευσαν εικόνες επερχόμενου Vivo smartphone όλο οθόνη, Διέρρευσαν εικόνες επερχόμενου Vivo smartphone και είναι… όλο οθόνη

Η Vivo μπήκε δυναμικά στο νέο έτος, ανακοινώνοντας το πρώτο smartphone με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Πλέον ο κατασκευαστής φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα άλλης μιας πρωτιάς, για το μεγαλύτερο screen-to-body ratio σε κινητό.

Για την ακρίβεια, τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρω του internet δύο εικόνες που υποτίθεται πως απεικονίζουν ένα εκ των επερχόμενων Vivo smartphones του 2018. Πρόκειται για μια από τις high-end προτάσεις της εταιρείας, οι οποίες θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους σύντομα. Όμως, η συσκευή που διέρρευσε έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, είναι… όλο οθόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει άλλο κινητό τηλέφωνο με τόσο μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος, αφού τα πλαίσια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Λίγο εμφανές είναι το μόνο το κάτω bezel, πιθανότατα για την τοποθέτηση των αισθητήρων και της selfie κάμερας.

Φυσικά, η ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η ονομασία της μυστηριώδους συσκευής. Ίσως πρόκειται για το Xplay 7, ένα smartphone που φιγουράρει στα φημολογούμενα μοντέλα εδώ και αρκετούς μήνες. Υποθέτουμε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, σχετικά πάντα με τα μελλοντικά πλάνα της Vivo. Όπως και να έχει, η συσκευή των εικόνων είναι πραγματικά εντυπωσιακή..!

διέρρευσαν εικόνες επερχόμενου Vivo smartphone όλο οθόνη, Διέρρευσαν εικόνες επερχόμενου Vivo smartphone και είναι… όλο οθόνη

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ωραία πράγματα.. Να θέλεις να δείξεις κάτι σε κάποιον και αντί να βλέπει αυτό το κάτι να βλέπει τα δάχτυλα σου..

Μανώλης

και δώρο ένα φαράσι για όταν σου πέσει κάτω!!! χεχεχε!!!!

Jo

Μακρυά από κινεζιά

Rizo

@ Ιωάννης jb
Ενω στα σημερινά κινητά βάζουμε τα δάχτυλα μπροστά απο τα bezel πάνω και κάτω?
Δικαιολογίες για όσους ζηλεύουν να πούνε μπράβο θεωρω.
Έτσι και αλλιώς απο το πλάι το κρατάμε το κινητό. Και στο S8+ που έχω δηλαδή αν μειωθούν στο 1mm τα bezel θα έχω πρόβλημα…?
Η Vivo έρχεται με φόρα… και πρώτη με αισθητήρα κάτω απο την οθόνη και αυτό?
Μπράβο απο εμένα.

Kassandros1966

Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει μαζί με την Oppo στην Ευρώπη…..

Chris _BMW

@Kassandros1966

Νε την ανυπομονησία θα μείνεις ..

Αν αυτά τα τηλέφωνα είχαν μαζική παραγωγή εκατομυρίων μονάδων οπως τα αντίστοιχα μεγάλα Brand θα γελούσε κ το παρδαλό κατσίκι με τα ελλατώματα που θα παρουσίαζαν ..

John

Ενημερωτικα για τους ασχετους απο κινητα η εταιρεια BBK που ειναι Oppo+Vivo+Oneplus ειναι πρωτη σε πωλησεις στην Κινα και αθροιστικα τριτη στον κοσμο (ξεπερναει την Huawei). Θα μου πεις αν ο αλλος ηξερε απο τεχνολογια θα αγοραζε iphone; lol

And.k

@John πολυ σωστο σε βρισκω. πες τα γτ ο κοσμος κοιμαται ορθιος. κορυφαια η VIVO αν και δεν εχω συσκευη της

Chris _BMW

@John

Δεν ανταποδίδω χαρακτηρισμούς καθότι δεν με αντιπροσωπεύουν ειδικά πίσω απο το πληκτρολόγιο .. μονο γελια μπορούν να μπυ προκαλέσουν ….
Δεν μιλάω για το σύνολο των τηλεφώνων αυτών των εταιριών .. μιλάω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ..
Θύμισε μου «σχετικέ» ποσά κομμάτια πούλησε το πρωτοποριακό αν μη τι άλλο xiaomi mi mix ???Και σε πόσες αγορές διατέθηκε ???

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με αυτό .. Μακαρι βέβαια να διαψευτω αλλα δεν το βλέπω …

ster

επειδη δεν ξερουμε μια μαρκα δεν σημαινει αυτοματα πως δεν ειναι καλη.
ειναι θεμα marketing και στρατηγικης, η samsung πριν 15 χρονια ηταν η μαρκα με τα χειροτερα κινητα ,στυλιστικα και απο επιδοσεις.
ξαφνικα η νοκια επεσε στα ταρταρα και η samsung στην κορυφη.
αυτο θα ξαναγινει συντομα με νεες εταιριες οπως η oppo vivo xiaomi huawei που θα εκθρονισουν τις σημερινες αυτοκρατειρες.

Kassandros

H BKK είναι νο1 στον κόσμο το Q4 2017…..πίσω της οι Samsung, Apple! Είναι θέμα χρόνου να καταλάβει ο υπόλοιπος κόσμος ότι συσκευάρες ξέρουν κ οι Κινέζοι να βγάζουν
https://www.phonearena.com/news/Apple-dethroned-Samsungs-market-share-in-Q4-but-both-got-beat-by-the-worlds-new-largest-phone-maker_id102193

Chris _BMW

Η συγκρίσεις που γίνονται σε αυτό το σάιτ και δει εκτός θέματος με ξεπερνάνε …

Πέρασε λέει ο όμιλος της BBK τις Samsung και Apple..
Σαν να λέμε αντίστοιχα ο ο όμιλος VAG (VW, Audi,Seat κτλ πέρασαν την Mercedes και την bmw στις πουλήσεις ..

Ελααα!!!

JohnWave

Μπράβο στη Vivo και για τον αισθητήρα και για τον σχεδιασμό. Τις συσκευές αυτής της εταιρίας δεν τις έχω παρακαλουθήσει. Αν βρίσκονται σε επιπέδο ποιότητας και δύναμης Huawei και ΟnePlus τότε δεν θα πρέπει να κάνουμε λόγο περί κινεζιάς με το γνωστό αρνητικό του νόημα. Γενικότερα τα τελευταία χρόνια οι Κινέζοι κάνουν άλματα προόδου, παράγουν αξιόπιστες συσκευές και καινοτομούν.

NikosAr

Μακάρι να δούμε την συσκευή στα ράφια … και σίγουρα οι φιλότιμες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση… τα πικρόχολα σχόλια δεν τα καταλαβαίνω !!

Agnostos13

Ας δούμε τι θα κυκλοφορήσει εν τέλη γιατί από renders, πατέντες και prototypes έχουμε χορτάσει…

giorgosgek

Λοιπον για πολλους ασχετους vivo oppo oneplus , ειναι απο τις πιο κορυφαιες μαρκες απο κινα , θεωρουνται ακριβα brand τα δυο πρωτα τουλαχιστον , με ποιοτικες συκευες και ακριβες καμπανιες. Τα ui τους ειναι ελαφρα και γρηγορα οπως στα περισσοτερα κινεζικα, ξερετε αυτα που δινουν σε ναυαρχιδες που κοστιζουν 1200 ευρω να τρωνε σκονη. Αμφιβαλλω οτι αν πουλουσαν παγκοσμιως θα ειχαν προβληματα , ειδαμε και τις 2 μεγαλες εταιρειες τι κανουν, για καμια μικροτερη εταιρεια η καμια huawei πριν κανα 3αρι χρονια μπορει και να ειχαν -εχουν μερικα ελαττωματα, ομως η πορεια τους αλλα δειχνει. Λοιπον ΞΥΔΙ και καλη χωνεψη. Η σειρα xplay btw ειναι καρμπον παντα τα galaxy s χωρις touchwiz και ειναι πανακριβα , απο οποια αποψη και να το δεις ,δεν μπορεις να το θεωρησεις κινεζια , ειδικα το hardware που ειναι το ιδιο στα περισσοτερα κινητα που χρησιμοποιειτε οι δυτικοι ταλιμπαν , νομιζοντας οτι ειναι ευρωπαικα η δεν ξερω κι εγω τι. Ποιοτητα σε υλικα και κατασκευη αριστη , hardware qualcomm , samsung , sony και δεν ξερω κι εγω τι, να πω οτι μερικα εχουν helio x αλλα και παλι κλαιν, ελαφρυ λογισμικο , που κολλαει το κεφαλι σας. Το mi note 3 ενα… Συνέχεια »

Andreask

@Chris_BMW πήγαινε να δεις άμα έρχομαι. Θα πεις εσύ ρε νύχτα για το Mi mix? Που σας άνοιξε τα μάτια με αυτό το τηλέφωνο.. Και αντιγραψαν όλοι? Να μας νευριάσες θες? Θες δεν θες vivo oppo xiaomi είναι μεγάλες εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.