To Oppo Find X3 αποκαλύπτεται πριν από την παρουσίασή του
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Σάββατο, 24/10/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Το 5G κάνει τα πρώτα του βήματα εμπορικά όμως οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας σχεδιάζουν ήδη την επόμενη γενιά στις ασύρματες επικοινωνίες, το 6G. Με αυτό το στόχο δημιουργήθηκε μία νέα συμμαχία, με την ονομασία Next G Alliance, η οποία αποτελείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.
Η Next G Alliance έχει ως στόχο να αναπτύξει και να παρέχει την κορυφαία λύση για το δίκτυο επόμενης γενιάς. Οι Microsoft, Samsung, Nokia, Qualcomm, Intel, Facebook και Ericsson είναι μόλις μερικές από τις εταιρείες που ίδρυσαν την εν λόγω συμμαχία. Η συνεργασία των παραπάνω εταιρειών γίνεται υπό την επίβλεψη της ATIS (Alliance for Telecommunications Industry Solutions), μία συμμαχία για λύσεις στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών.
Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του 5G όλες οι εταιρείες έκαναν τις δικές τους έρευνες και δοκιμές, με την ATIS να δημιουργεί αυτή τη συμμαχία για να γίνει πιο ομαλή η ανάπτυξη του 6G, με κοινή γραμμή και συνεργασία μεταξύ όλων των εταιρειών. Το πρώτο meeting της Next G Alliance θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο. Τα ιδρυτικά μέλη θα ορίσουν μία διευθύνουσα ομάδα καθώς, ενώ θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας στις αρχές του 2021.
Τον Ιούνιο του 2019 οι Ericsson, Nokia και Samsung ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν με την ιαπωνική SK Telecom, ώστε να αναπτύξουν ακόμα ταχύτερα την τεχνολογία 6G στη θέση της υπάρχουσας 5G τεχνολογίας στην Ευρώπη. Μαζί τους είναι και ο μεγαλύτερος πάροχος της Ευρώπης, Deutsche Telekom.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Poco F3 που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές θα είναι ένα Redmi K40, ίσως να υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκδόσεις Pro και Pro+.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Τρίτη, 02/03/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Η σειρά realme 8 θα επικεντρώνεται στις λειτουργίες κάμερας, φέρνοντας στους χρήστες την πιο καινοτόμο τεχνολογία και τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που η φωτογραφία μπορεί να έχει σήμερα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ