Το επόμενο iPhone θα έχει οθόνη πάνω από 3.5 ίντσες;

Εάν βγάλετε από το τίτλο το ερωτηματικό, μάλλον έχετε και την απάντηση! Σε σημερινό άρθρο της η ηλεκτρονική έκδοση της Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έχει παραγγείλει οθόνες μεγαλύτερες από 3.5 ίντσες πρετοιμάζοντας το επόμενο μοντέλο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος.

Η Apple συνεργάζεται με διαφορετικούς κατασκευαστές οθονών όπως της LG Display Co., Sharp και Japan Display Inc., η τελευταία είναι μια νέα εταιρεία αποτελούμενη από τις Sony, Toshiba και Hitachi.

Η εικόνα είναι από παλαιότερες πληροφορίες που έχουν κάνει λόγο για 4+ ίντσες.
, Το επόμενο iPhone θα έχει οθόνη πάνω από 3.5 ίντσες;

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πασχαλης

νομιζω μια 4ρα με τις αντιστοιχες αναλογιες της 3.5 ειναι ιδανικη

vassilis

Επίσης λένε ότι έχει παραγγείλει και ευλύγιστες οθόνες από τη Samsung (κοντά στις 4 ιντσες).
Με λίγα λόγια, ακούς ό,τι θες από φήμες.
Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα το τηλέφωνο, όλα είναι φήμες!
xD

giorgio

Και το τελείως τρελλό να μας στείλει τελείως.. Παρουσιάζει πάλι λέει, νέο iPhone με 3.5 οθόνη!

john

σιγουρα θα εχει πανω απο 3.5 οθονη για αυτους που θελουν μεγαλη οθονη και θα εχει παραλληλα και το 4s με 3.5 και το μικρο μεγεθος του κινητου που πολλους τους βολευει.

LEFTKOYL

“Το επόμενο iPhone θα έχει οθόνη πάνω από 3.5 ίντσες;”

Ήθελα να ήξερα εμάς τι μας ενδιαφέρει, ας κάνει ότι θέλει!
Έχει παραγίνει το κακό, με το τι μπορεί να έχει κάθε Iphone & ipad της εταιρίας πριν ακόμα το δημοσιεύσει η ίδια, επίσημα.

Marvel

καλα θα κανει να το βγαλει με πανω απο 4 αλλιως βλεπω να πατωνει…η πιεση πλεον ειναι ΚΑΙ απο αλλες εταιριες…και ο κοσμος δεν εχει χρηματα.

Ηδη εχουν βγαλει τοσα απο την αισχροκερδια με την απιστευτα μεγαλη τιμη ολων των προιοντων της.

ΥΓ.χρησιμοποιω Mac και ipad.

jim techblog fun

Πότε θα βγεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

George

Φαντάζομαι ήδη την παρουσίαση… Ολόγραμμα του Steve Jobs να λέει πως οσο ζούσα έλεγα βλακείες και εδω στον “παράδεισο” είχα επιφοίτηση και κατάλαβα πω πως το μέλλον είναι στις 4+ ίντσες. Και δώσε του πανηγύρια τα applesheeps απο κάτω και δώσε του ουρές εξω απο τα apple stores για να πάρουν το iPhone 5 Ultra Giga Big Fat Screen Edition που “ρε φίλε οι 3,5 ίντσες είναι αρχαία τεχνολογία ποιός ασχολείται. Τα λέγαμε εμείς. Το μέλλον είναι οι 18 ίντσες”.

Γιώργος Χαρίτος

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μην έχει παραπάνω από 3.5 ίντσες. Επειδή λοιπόν το επιβάλλει ο ανταγωνισμός αλλά και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να έχεις μεγαλύτερη ανάλυση, από την υπάρχουσα (640 x 960 pixels), σε οθόνη 3.5 ιντσών συμπεραίνω ότι θα είναι τουλάχιστον 4 ιντσών.

Γιώργος Χαρίτος

Το ιδανικότερο πιστεύω θα είναι μια οθόνη 4 το πολύ 4.3 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 pixels και παράλληλα μικρότερα κενά πάνω και κάτω από την οθόνη.

Solon

Η Apple έχει μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό στα smartphones. Το γεγονός και μόνο ότι αναγκάζεται να αλλάξει το μέγεθος της οθόνης του iPhone δείχνει πλέον ότι άλλοι είναι αυτοί που επιβάλουν τα standarts στο χώρο. Ωστόσο έχει μια μεγάλη ευκερεία να ξαναπάρει τα ινία καθώς οι ανταγωνιστές της χάσανε το μπούσουλα όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης και βγάζουνε πλέον τα High End μοντέλα τους σε μεγέθη που έχουνε ζήτημα φορητότητος (πάνω από 4.3΄΄) . Μπορεί να πούλησε τρελά το SII αλλά αμφιβάλω πολύ αν θα γίνει το ίδιο και με το SIII με το μεγεθος που έχει. Και μέχρι να καταλάβουν οι κατασκευαστές των ανδροειδών ότι τα smartphones σε τέτοια μεγέθη είναι για ιδιαίτερα γούστα η Apple θα έχει την ευκαιρία να ξαναπάρει τα ινία στο κύριο κομμάτι της αγοράς που είναι οι 4-4.3΄΄ ίντσες.

alex

μπορει να εχει πολλες ελλειψεις αλλα οπως δουλευει το iphone δεν δουλευει τιποτα,χωνεψτε το.μεχρι 4.3 με μαζεμενες διαστασεις θα ειναι αψογο

spyros

θα σκασει μυτη με καμια retina αναλυσης 1080p και τον A5X του ipad 3 και θα κλαψουν μανες και παιδια :p

Σπύρος

Μάλλον η apple επειδή όλο για το iPhone 5 λέγονται διάφορα μπορεί να σκάσει ένα μπαμ με έναι iPhone με οθόνη 4 ιντσες και πολύ λεπτό σχεδιασμό και με IOS 5X και μπορεί να μην το ονομάσει iPhone 5 αλλά The New iPhone σαν το The New iPad και πλέον να σταματίσει η αριθμητική σειρά……!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.