Δείτε το Nexus 5 σε 360

Για το Nexus 5 γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα. Έχουμε δει ένα κάρο φωτογραφίες και μερικά βίντεο, έχουμε φάει ένα τόνο σοκολάτες KitKat. Η Google συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με το να μην το ανακοινώνει επίσημα. Ζαχαρώστε το λίγο ακόμα μέσα από το παρακάτω αρχείο gif που έχει δημιουργηθεί με όσες φωτογραφίες του λευκού είναι διαθέσιμες.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα το Nexus 5.

Τώρα που βλέπω και μετά από τόσους μήνες, σαν να μου φαίνεται ήδη παλιό…

Nexus 5 gif 360, Δείτε το Nexus 5 σε 360

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnFil

Χοντροκομμένο (όπως και το 4 δήλαδη…)

Πανος.Λαστ.

Οντως μετα απο τοσσες ”διαρροες” φαινεται λες και το χουμε δει απο κοντα,εντελως ξενερωμα.

arg

σάν nexus fun boy πρέπει να έχω χτυπήσει στο google πάνω απο 2000 φορές την λέξη nexus 5

έχει γίνει εθισμός το ρημάδι !

tolkien

Παρα πολυ ωραιο κινητο. Το θεμα ειναι αν ισχυει οτι ελεγαν οτι δεν εχει καλη μπαταρια. Παντως εγω θα τσιμπησω ενα LG G2 32αρι, που το ειδα σ’ εναν φιλο μου και ειναι μαματο.
Ασχετο αλλα ο κολλητος μου εχει παρει και το Nexus 7 2013 edition (νομιζα οτι θα ειναι μουφα) και ειναι αψογο. Κοιτα να δεις που θα συμπαθησω παλι το android. 🙂

θοδωρης

iphone 4 -4s = 9,3 mm
nexus 4 =9,1 mm
sgs3 =8,6 mm
nexus 5 = 8,6 mm
iphone 5 – 5s = 7,6 mm
δεν ειναι χοντροκομμενο και ουτε το τελειο σχεδιαστικα (προσωπικη αποψη) nexus 4 ηταν … αλλα η google απο θεμα marketing ειναι αιωνες πισω !!! ουτε επισημη παρουσιαση καν οταν κανει παρουσιαση επισημη για κατι χαζομαρες που προσθεσε στο g+ …

Νικος

Δεν είναι χοντροκομένο (πολύ τουλάχιστον) αλλά είναι τα κοψίματα και οι γραμμές που το κάνουν να φαίνεται έτσι!

Kostas K.

@ θοδωρης Αν ηθελε η Google, οι Nexus συσκευές θα κατείχαν το 50% όλων των android συσκευών για πλάκα..Δεν είναι θέμα marketing..Το ότι δεν το κάνει, το οτι βγαίνει πάντα σε περιορισμένη διαθεσιμοτητα, είναι κατι που δεν εχει να κανει με το marketing..Αφού ετσι κ αλλιως ξεπουλάει τις ποσότητες που βγάζει..Απλα δεν θέλει να βγάλει παραπάνω συσκευές για ευνόητους λόγους…

Leonidas

https://googleblog.blogspot.ca/

Περισσότερες πληροφορίες κια νέα προϊόντα!!
Στον αέρα το Nexus 5!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.