Το Nexus 5 κυκλοφορεί Ελλάδα από τη WIND επίσημα μέσα στον Ιανουάριο

Μόλις τώρα λάβαμε επίσημη πρόσκληση από τη WIND για να δούμε από κοντά το Nexus 5 μεθαύριο Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και σε επικοινωνία μας που είχαμε μαζί τους ενημερωθήκαμε ότι αυτό θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα μέσα στο μήνα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Techblog που πρώτοι σας είχαμε μεταφέρει από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τη τιμή που θα διατεθεί το Nexus 5 στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο, πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι αυτό θα κοστίζει 400 με 450 ευρώ. Ανυπομονείτε;

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5 WIND, Το Nexus 5 κυκλοφορεί Ελλάδα από τη WIND επίσημα μέσα στον Ιανουάριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris1

Η τιμή, ΑΝ ισχύει, είναι καλή αν αναλογιστεί κανείς ότι για να σου έρθει από Αγγλία πχ θα πληρώσεις 420-430.

Diagrafeas

Ελπίζω να υπάρχει επαρκές απόθεμα.
Αν και δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να πάρω Nexus 5 ή HTC One.
Αν βέβαια οι τιμές είναι ίδιες στα 32GB είναι εύκολο (HTC One).

SteliosGk

Αν πράγματι έρθει στα 400 είναι πράγματι πολύ καλή τιμή από τη στιγμή που σήμερα το βρίσκεις στην ίδια τιμή στην Ελλάδα ως παραεισαγωγή από Ε.Ε., ότι η τιμή αντίστοιχων ναυαρχίδων που κυκλοφορούν από την ελληνική αντιπροσωπεία κοστίζουν πάνω από 600 ευρώ και ότι το Nexus 4 (16GB) κοστίζει 400 ευρώ πάλι τιμή ελληνικής αντιπροσωπείας. Βέβαια στο Play Store της Γερμανίας κοστίζει 350 τα 16GB και 399 τα 32GB αλλά τι να κάνουμε;; Εφόσον η τιμή είναι στα 400, αν και πιστεύω ότι θα είναι 450 τουλάχιστον, τότε θα είναι πραγματικά πολύ ελκυστική πρόταση.

kimonas

Γνωρίζουμε ποιά έκδοση θα φέρει η wind (16-32 GB) στην εν λόγω πιθανή τιμή;;

Makis

Πάρτε το Ν4, ή τουλάχιστον δεν αξίζει να πας από το Ν4 στο Ν5, μάλλον στο Ν7 και βλέπουμε. Στα 400 το έχουνε πάνω από 5 καταστήματα στο skroutz.

ΑΓΓΕΛΟΣ

Λοιπόν στην Αγγλία κοστίζει 300£ To 16 gb και 330£ Το 32 gb . Δηλαδή το 32 gb 410€ Οπότε αν έρθει το 16 στα 450 € είναι πανάκριβο .

Nikos

350$ από το google play και εφώ 450 ευρώ!! Υποτίθεται ότι η ισοτιμία είναι υπέρ του ευρώ!

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλή πρόταση!

Markos

Το έχω εδώ και περίπου 20 ημέρες. Ενώ πρόκειται για την καλύτερη android experience με διαφορά, n μπαταρία του δεν κρατάει ικανοποιητικά. Δεν συζητάμε για βαρειά χρήση, γιατί θα απογοητευτείτε. Παρόλα αυτά πρόκειται πραγματικά για την καλύτερη mobile experience από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα σήμερα.
Αν χρειάζεστε πολύ δυνατή μπαταρία, κοιτάξτε αλλού. Αν δεν είναι το κύριο μέλημά σας, τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΑΓΓΕΛΟΣ

Παιδιά τα κινητά πωλούνται ως εξής : αν το κινητό κοστίζει 100$ Αμερικής τότε στην Ευρώπη θα κάνει 100€ (Γερμανία Γαλλία κλπ) και ισοτιμία γίνεται μόνο στην Αγγλία από ευρώ σε λίρα δηλαδή 82£ .στην Ελλάδα για κάποιο λόγο , φαντάζομαι φόροι , αντί για 100 € που θα έπρεπε παίρνει ένα καπέλο του τύπου άλλο ένα 50%. Δηλαδή αντί για 100€ περίπου 150€ . Ισοτιμία δολάριο σε ευρώ δεν γίνεται ποτέ . Αυτό ξεχάστε το , μόνο στην Αγγλία μπαίνει ισοτιμία από ευρώ σε λίρα και όχι από δολάριο σε λίρα υπόψιν .

Jimas Kornaros

499Εuro!

Leonidas

Το έχω από τον Νοέμβριο στα χέρια μου μέσω Αμερικής, μέσω Google Store.
32gb = 295 euro.

Καταπληκρικό κινητό και οθονάρα.
Μπαταρία 2 με 2,5 ημέρες με skype συνέχεια ενεργό, τηλέφωνα πολλά (λόγω δουλειάς), internet μέση χρήση.

Τα λεφτά του τα ΑΞΙΖΕΙ!!

Stelios

Σε αυτά τα χρήματα αν φέρουν το 32άρι η τιμή είναι οκ. Αν η τιμή αναφέρεται στο 16άρι, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Η LG Hellas θα μου κάνει εντύπωση αν φέρει το 32άρι γιατί θα “κανιβαλίσει” τις πωλήσεις του G2. Ξέρουμε Κώστα ποιό μοντέλο θα φέρει ή και τα 2?

user

Αν θυμάμαι καλά το nexus 4 το είχαν φέρει αρχική τιμή 470. Οπότε λίγο δύσκολο να έρθει κάτω από αυτήν την τιμή.

kostas

Signomi alla exei kikloforisi eidi apo alla katastimata simfona me to skrouzt an den kanw lathos
kai se poli xamilwteri timi

marios

Ξέρουμε ποια απο τις 2 εκδόσεις θα έρθει Ελλάδα, d820 και d821?? Και αν στην δεύτερη θα λειτουργεί το 4g στην Ελλάδα?

balantis7

Κώστα αν σε ενδιαφέρει την Παρασκευή στην κοπή της πίτας θα έχει ο ένας φίλος ένα nexus 5 που έφερε από Γερμανία πριν κανένα μήνα!

Jipakos

Μόλις ήρθα από wind (τυχαία για λογαριασμό). Θ το έχουν 399E και μάλλον από Πέμπτη, Το καλό είναι ότι όσοι κάνουν αναβάθμιση… έχει + 100 Ε έκπτωση. (τουλάχιστον στο πρόγραμμα W που είμαι εγώ, ) Καλή αγορά νμίζω. . Α, και όχι δεν θα φέρουν το 32….

manolo

@Leonidas Μπορεις να μας πεις που το πηρες απο την Αμερικη εαν δουλευει το 4G στην Ελλαδα?

kwstas.m

Στα σκρουτζομαγαζα επεσε στα 397 ευρω και ειμαι σιγουρος αρχες φεβρουαριου θα εχει παει στα 350. μην πατε να σκασετε 400αρες και 450αρες.

Leonidas

@manolo, είπα πιο πάνω απευθείας από το GoogleStore.
Ναι, παίζει το 4G (όταν είμαι Αθήνα φυσικά).

Nikolakis

Μέχρι να πέσει στα 285 ευρώ που το πήρα από Αμερική θα αργήσει πολύ..

Γιαννης

Μια χαρα ειναι η τιμη για τα χαρακτηριστικα του!

alex

βασικά ναι θέλουμε να έρθει προκειμένου όσοι έχουμε ήδη αγοράσει nexus 5 (play stores εξωτερικού και έχουμε θεματάκια με αυτό) να μπορέσουμε να έχουμε υποστήριξη μιας και το επίσημο service της lg δεν έχει τίποτα μέχρι να γίνει η εισαγωγή της συσκευής στην Ελλάδα…

Pois0n_era

H Wind θα πουλάει μόνο το 16αρι στα 399€ μιας και η LG Hellas δεν φέρει ποτέ το 32αρι.

Ioannis

Leonidas θεωρώ αδύνατο να σου κρατάει 2 με 2,5 μέρες!κάποιο λάθος κανεις.επίσης το εχω απο την αρχή που κυκλοφόρησε μαζί με αλλους δυο φιλους και με πειραγμεμο κερνελ την 1,5 μέρα φτανει….για να ακριβολογουμε λοιπον θα πω πως αν θέλετε μπαταρια-καμερα-ηχο τράβαγε αλλου(δαγκωτο HTC one) αλλά απο την αλλη έχουν περάσει όλα τα nexus απο τα χέρια μου το θεωρώ μακράν το καλυτερο απο αφή εξωτερικά και οθόνη,φοβερό os experience και ΑΛΑ-γκαριστο.αυτά…

aug

Πάντως τα ηλεκτρονικά μαγαζιά δεν έχουν ρίξει τις τιμές https://www.bestprice.gr/item/2153773560/lg-nexus-5-16gb όπως γίνεται συνήθως με άλλες συσκευές

do

@Ioannis ηχο κ οθονη οκ αλλα καμερα κ μπαταρια το ΟΝΕ μια απο τα ιδια δεν ειναι;

vaggelis

Nexus 5 αγορά στις 10/1/2014 €289,69

$349 nexus 5
$13,99 delivery USA address
$21,78 sales tax

$384,77 total

Δεν κάνουμε απλά το $349 ή το $399 με την ισοτιμία και μετά να λέμε το έχω και το πήρα 295€ το 32gb…

vaggelis

@leonidas
Αν το πήρες από play USA όπως λες έχεις το d820 (σαν αυτό που έχω και εγώ). Με ποιο δίκτυο πιάνει 4g? Αφού και Vodafone και cosmote παιζουν στην μπάντα 2 που υπάρχει μόνο στο d821? Βλέπεις να σου λέει LTE ? Γιατί εμένα όσο το είχα με το T-Mobile αριθμό στην Ν. Υόρκη έδειχνε LTE ενώ Ελλάδα δείχνει H.

IOANNIS

>do για μπαταρία όποιος θέλει πάει moto x, αλλά για κάμερα όχι τα χω δει και τα δυό και το ONE είναι καλύτερο.

manolo

@vaggelis Εχω ατομο να το παρω απο αμερικη και εχω αυτην την απορια με το 4G!Eσυ εδω ελλαδα δεν ειδες ποτε LTE?Σε ποιο μερος της Ελλαδας εισαι?

vaggelis

@manolo

Είμαι Αθήνα και δεν έχω δει LTE. Και πως να δω; αφού στο d820 δεν υπάρχει η μπάντα 2 που παίζουν Vodafone & cosmote?

Από την άλλη, σε ποσά σημεία υπάρχει LTE στην Ελλάδα; άσε που έχει και επιπλέον χρέωση…

Όσο για την μπαταρία χωρίς υπερβολική χρήση βγάζει μέχρι 1,5 μέρες. Κάποιοι που λένε για 2+ μέρες είναι τόσο σωστό όσο και οτι πήραν το 32gb €295…

vaggelis

Edit

Τα ελληνικά δίκτυα είναι στην μπάντα 3 και όχι στην 2. Η 3 λοιπόν δεν υπάρχει στο d820

yiota

Έχω το Nexus 5 απο 30/12/2013. Ειναι απίθανο τηλέφωνο,η καλύτερη android εμπειρία. Το μονο ” αρνητικό” είναι η μπαταρία, πέφτει εύκολα, αλλά με μια κανονική χρηση βγάζει 24 ώρες. Η τιμή ειναι πολύ υψηλη αν ισχύει ομως!!!

Βασίλης

πλήρωσα την wind και ρώτησα τους ενημερώσανε σήμερα για το nexus 5 στην ρόδο θα βγαίνει 376.29€ με φπα

nikos

Παιδια 399€ το εχει η wind στο σαιτ της.

pablo

Αγορασα το Nexus 5 πριν 20 μερες απο Ισπανια στα 350 ευρω. Η λεξη τα αξιζει ειναι φτωχη για να περιγραψει το τι κανει αυτο το κινητο.

tiamat

παιδια αυριο παρουσιαζεται και εχει να γινει χαμος αν ειναι 399. εγω στο μονο που κολλαω ειναι οτι δε με φτανουν με τη καμια τα 16 giga ,αλλα για καποιον χαλαρο user που δε τον νοιαζει η μνημη ειναι must..

απο την αλλη θα μου πεις χαλαρος user και nexus δε πανε μαζι…

τεσπα ημαστε στο 2014 και κινητα ναυαρχιδες με 16 giga δε θα πρεπε να υπαρχουν καν

Kostas K.

Η τιμή είναι καλή..Πέρσι το Nexus 4 ειχε 469 ευρω και φέτος το 5αρι 399. Στο Αγγλικό Playstore βγαινει 309 λιρες που αν κάνετε τη μετατροπή ειναι 377 ευρω..Αν αναλογιστειτε και το γεγονός οτι η Wind το δίνει και σε 12 ατοκες δόσεις τοτε η τιμή είναι μια χαρά..Το μονο φάουλ έρχεται πάλι από την Lg Hellas η οποια θα φέρει (οπως και στο G2) mono thn 16αρα εκδοση..Αν έφερνε την 32αρα στα 450 περίπου ειχα παει στη Wind Και θα το έπαιρνα σήμερα κ άλας

Aris

Είναι διαθέσιμο και στο playstore Ιταλίας για οποίον ενδιαφέρεται μιας και είναι πιο κοντά.
Τα 16 GB στα 349 και τα 32 στα 399 ευρώ
Καταπληκτική συσκευή και ερχόμενος απο iPhone 4s δεν βλέπω κανένα θέμα με την μπαταρία, μετα απο μια βδομάδα χρησης μου βγάζει πλεον άνετα την ημερα (από τις 7 μέχρι μεσάνυχτα) – σε αντίθεση με το iphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.