Nexus 5X: Ξεκίνησε η παγκόσμια διάθεσή του

Το νέο Nexus 5X ξεκίνησε σήμερα την παγκόσμια διάθεσή του σε βασικές αγορές ανά τον κόσμο και είναι διαθέσιμο στο Google Store, ενώ ταυτόχρονα θα διατίθεται στο κοινό και μέσω βασικών παρόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ινδία, την Κορέα και την Ιαπωνία.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκινήσει η διάθεση του Nexus 5X σε περισσότερες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Συμφωνα με πληροφορίες του Techblog, θα κυκλοφορήσει κανονικά και επίσημα και στην Ελλάδα από την LG Electronics Hellas.

To Nexus 5X έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.3 Megapixel με Laser Autodfocus, διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, θύρα USB Type-C, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 2700 mAh και Android 6.0 Marshmallow.

Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές τιμές του Nexus 5x:

Αγγλία:
● Nexus 5Χ 16GB – 340 λίρες (461 ευρώ)
● Nexus 5Χ 32GB – 379 λίρες (513 ευρώ)

Γερμανία:
● Νexus 5X 16GB – 479 ευρώ

Φινλανδία:
● Νexus 5X 16GB – 379 ευρώ

Nexus 5X: Ξεκίνησε η παγκόσμια διάθεσή του, Nexus 5X: Ξεκίνησε η παγκόσμια διάθεσή του

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dialteo

Οι επίσημες τιμές στην Ελλάδα θα είναι 499 τα 16gb και 549 τα 32gb. Τις έχει ανακοινώσει η LG στο FB

andreas

Ενα 100ευρο κατω ρε παιδια η διαφορα φιλανδιας γερμανιας???????ειμαστε με τα καλα μας??????και στην ελλαδαρα +20 ευρα απο την ηδη πανακριβη γερμανια????????Μιλαω παντα για τα κανονικα μαγαζια!!!Γιατι απο οτι καταλαβαμε θα γεμισοουν φιλανδεζικα μοντελα ολα τα σκρουτζομαγαζα.

Πανος Π.

Κατι ασχετο….το sony xperia m5 ξερουμε ποτε κυκλοφορει Ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.