Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ

Το ένα εκ των δυο φετινών Nexus που είναι κατασκευασμένο από την LG, το Nexus 5X είναι από σήμερα διαθέσιμο και σε ευρωπαϊκές χώρες, αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει σε κάποιες αγορές στον υπόλοιπο κόσμο. Άνοιξαν οι παραγγελίες στο Google Play με τιμή στα 479 ευρώ για τα 16GB και 529 ευρώ για την έκδοση με 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Οι ευρωπαϊκές τιμές είναι πιο ακριβές αν συγκριθούν με τις αντίστοιχες στις ΗΠΑ όπου το Nexus 5X ξεκινά από 380 δολάρια που μεταφράζονται σε 344 ευρώ. Επιπλέον, οι ευρωπαίοι χρήστες δεν παίρνουν 50 δολ. για το Play Store ούτε συνδρομή 90 ημερών στο Play Music, όπως γίνεται στις ΗΠΑ.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, θα πάρουν δωρεάν Chromecast με την αγορά του Nexus. Οι αποστολές ξεκινούν 9 Νοεμβρίου.

Στην Ελλάδα το Nexus 5X θα έρθει επίσης 9 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης και 549 ευρώ για την έκδοση με τα 32GB. Το Nexus 5X θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow, έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808. Έχει μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.3 Megapixel με Laser Autodfocus, διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, θύρα USB Type-C, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 2700 mAh.

Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ, Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ
Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ, Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ

Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ, Nexus 5X: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες Ευρώπη με τιμή 479 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί το N6P στην Ελλάδα και σε τι τιμές;

Αλέξανδρος S.

@Γιάννης Σπυριδάκης αρχές Δεκεμβρίου.

G.J.

Μην περιμένεις το n6p λιγότερο από 700 στο Ελλάδα

Nikolakis

Υπάρχουν κινητά καλύτερα και φθηνότερα. Πχ g4 s6, Huawei κλπ κλπ κλπ. Οποτε μάπα το καρπούζι…. Δεν λόγος για κάποιον να αγοράσει τόσο ακριβό κινητό

JohnWave

Με εξαίρεση τα updates , δεν βρίσκω κι εγώ κανέναν άλλο λόγο να αγοράσει κάποιος το 5Χ. Άθλιο design και με τεχνικά χαρακτηριστικά που άνετα τα βρίσκεις ( και ακόμα καλύτερα ) σε αυτή την περιοχή τιμής.

NtinosMD

Παντως πλακα εχουν … στις οικονομικα ισχυροτερες χωρες δινουν δωρακια ( δωροεπιταγες , δωρεαν συνδρομες , chromecast ) συν μικροτερες τιμες ενω σε χωρες οπως στην Ελλαδα λενε οκ δεν πειραζει δωρακια κομμενα και η τιμη πιο πανω.

nikos

Εμενα μια χαρα μου αρεσει το design..στα συν οτι θα παιρνει αμεσως ενημερωσεις(οχι οπως ολα τα αλλα) και το pure android..σε κανα δίμηνο-τρίμηνο στο σκρουτζ η τιμη του θα ειναι ποιο λογικη..

mpampis13

και εμενα μ αρεσει το design, αλλα πανω απο 300 ευρω για αυτο το κινητό ειναι κλεψια οποιος δωσει, αν πεσει εκει γυρω στο 300αρι ειναι οκ.

Kateriniotis

Μας έχουν ξεγραμμενους σαν χώρα λόγω της κρίσης και γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να πουλήσει λόγω ανεχειας , οπότε τι 469€, τι 499€ το ίδιο και το αυτό! Τώρα για τις extra υπηρεσίες ποιος ασχολείται….

takaros31

Δυνατότητα λήψης 4Κ βίντεο και βασική έκδοση τα 16GB…τραγικό εν έτη 2015… Και μετά λέμε για τα iphone… και για να μην με φάτε nexus 6 έχω και δεν είχα ποτέ iphone… αλλά 16gb??? ρε πού πάμε…

Αλέξανδρος S

@takaros31 τι δεν καταλαβαίνεις ?? προωθουν τα cloud service. και αυτο θα γινεται όλο και πιο έντονο όσο περνάει ο καιρός!

Τυχαίο νομιζεις το γεγονός που το Iphone δεν έχει 32gb έκδοση ? Η΄θα αγοράσεις cloud service ή θα τα σκάσεις για το 64αρι…Και αυτοιί για μας τους καταναλωτές ειναι οι και καλά εχθροί, όταν τους καλεί το κέρδος γινονται αχώριστοι φίλοι 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.