Nexus 6 by Motorola, Render από την μπροστινή πλευρά

Αφού σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν ολοκληρώσει τις παρουσιάσεις των ναυαρχίδων τους, τα βλέμματα έχουν στραφεί στην Google η οποία αναμένεται να παρουσιάσει το Nexus 6 μέσα στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Η συσκευή έχει εμφανιστεί με την ονομασία Nexus X και Motorola Shamu μιας και οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει αναλάβει την κατασκευή του επόμενου Nexus smartphone.

Σήμερα διέρρευσε render το οποίο δείχνει την μπροστινή πλευρά του υποτιθέμενου Nexus 6 και λεπτομέρειες για τις εφαρμογές του. Όπως βλέπουμε από το render τα εικονίδια είναι ανανεωμένα, υπάρχει ένας νέος φάκελος για το Google Drive και τη σουίτα του με τα editing apps.

Οι νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για Snapdragon 805 SoC, 5.9 ιντσών QHD οθόνη με 496ppi, 13MP εξωτερική κάμερα και μπροστινά ηχεία. Από θέμα design το Nexus 6 θυμίζει το νέο Motorola Moto X.

nexus 6 render, Nexus 6 by Motorola, Render από την μπροστινή πλευρά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Παπαβασιλείου

Μακάρι να βγουν δύο εκδόσεις μια με 5,2 και μια με 5,9 ίντσες αλλιώς θα στραφούν όλοι στα nexus 5

Μαριος

5.9 τελικα; Ευχαριστω δεν θα παρω. Το περιμενω πως και πως, αλλα με τετοιο μεγεθος ουτε καν το σκεφτομαι πλεον. Κριμα

Chris

Συμφωνώ έλεος πια με τις παντόφλες καγκουριάς κάθε εταιρίας που κάνουν εγόνα κάθε χρόνο ποιός θα κάνει το μεγαλύτερο. Το χα ξαναπεί το περίμενα πως και πως γιατί είναι η μόνη μου επιλογή απο το να μην πάρω iphone 6. Θέλω καθαρά pure λειτουργικό και όχι κινεζιές και τα windows δεν τα θεωρώ επιλογή ( προσωπική αποψη ). Μετά την ανακοίνωση της οθόνης και πυραυλοκίνηοτ να είναι απλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορεί η google να φτιάξει flagship max 5 ίντσες ? Έλεος δηλαδή του χρόνου θα είναι 7 ίντσες ? Αυτά είναι οι γυφτιές..

disco

Ενα render… δεν διαρρέει…Απλα το έφτιαξαν με βαση τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά που πιστεύουν οτι θα έχει.
Προσωπικά δεν το πιστεύω… γιατί δεν πρόκειται να πυροβολήσουν μόνοι τους τα πόδια τους με ενα τέτοιο μέγεθος…. ίσως υπάρχουν 2 εκδόσεις (Και η λογική 5′ ιντσών οθόνη.)
Σε καμία περίπτωση ένα render, δηλαδη το τι πιστεύει κάποιος, δεν δίνει καμία αξιοπιστία στα τελικά specs της συσκευής.

tech21man

Τα nexus δεν ηταν ποτε flagships.

Ηταν value for money η εργαλεια για developers.

Ποιοτητα μαπα, καμερες αφημενες σα software (με σχετικη εξαιρεση το τελευταιο) οθονη παντα με την επομενη μεγαλυτερη για το λειτουργικο αναλυση (προφανως . Απλα φτηνο μοτερι απο μεσα. Για developers ο,τι πρεπει).

Πως βγαινει ακριβως οτι πρεπει να απευθυνονται στον καθενα?

Ειναι λογικο να προωθει τα next specifications που θελει μεσα απο τα nexus.

Γιωργος Παππας

Μακαρι να βγει μικρη εκδοση αλλα με ιδια χαρακτηριστικα ΑΚΡΙΒΩΣ και απλα το “μεγαλο” να εχει μια οθονη μεγαλυτερη (με ιδια αναλυση ομως). (αλλα αν γινει αυτο, θα αρχισουν τα apple-google fights…) Παντως ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οι 5 ιντσες ειναι το maximum μεγεθος. (τωρα αν ο αλλος -χρειαζεται- phablet ας παρει το note 4 που κατα την γνωμη μου κανενα iphone 6 plus δεν το χτυπαει στην κατηγορια του!)

ΠΑΝΟΣ

ΣΩΣΤΟΣ Ο disco!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΘΟΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟ Χ 2014(AMOLED,5,2 ΙΝΤΣΕΣ).

Γιάννης

@Chris
Αν θέλεις pure android πάρε το Moto X που είναι στις 5.2″ , δεν χρειάζεται να κλαψουρίζεις.Δεν σε έβαλε κανείς να το πάρεις με το ζόρι.

Steve

5,9 ίντσες τελικά;Πείτε μου ότι ειναι λαθος

Giorgos

Προς όσους λένε οτι δεν είναι το nexus 5 flagship ή High-end smartphone ή όπως διάβασα πιο πάνω οτι έχει φτηνό μοτέρι (φτηνό-ακριβό σημασία έχει οτι το ίδιο φοράει και το note 3 και όλα στην ίδια κατηγορία)… Ένα θα πώ βαλέ nexus 5 δίπλα σε iphone 5s, δίπλα σε όποιο galaxy θες και θα καταλάβεις τι πάει να πει αμεσότητα , smoothness , pure android και οικονομία! Το οτι είναι φθηνό, είναι επειδή δεν διαφημίζεται καθόλου…( τα καλά πράγματα δεν διαφημίζονται) , οπου το κόστος διαφήμισης φυσικά το πληρώνει ο πελάτης. Όποιος θέλει να πληρώνει παραπάνω για να του πειράζουν το λογισμικό και να το κάνουν να lagαρει και σε βασικά πράγματα ακόμα και το moto g να είναι πιο γρήγορο απο galaxy s5 τότε δικό του πρόβλημα.
Όσο για το άρθρο δεν νομίζω να είναι 5,9. Ιδανικό μέγεθος είναι το 5ρι ισως και 5,2. Μετά ξεφεύγει πολύ.

Nik

Χόλι μαύρο από εμφάνιση.
Καλύτερα να το έβγαζε η LG. Θα είχε εμφάνιση παρόμοια μ’αυτή του LG G3.
Τώρα μοιάζει κινέζικο NoName από Aliexpress
Δε χρειάζεται να πω τίποτε για 5.9 ίντσες.

johhny

Ρε παιδιά ειμαι ο μονος που χάρηκα με της 5,9 ιντσες; το περίμενα πως και πως και ελπιζα να ειναι πανω απο 5,5 ιντσες και ευτυχώς θα ειναι !!!

kwstas-sc

Βλέπω κάποια σχόλια να κρίνουν την εμφάνιση, το οποίο είναι λάθος το οποίο όμως ξεκινάει από το άρθρο Λορένα.
Δεν “διέρρευσε” κάποιο render, αλλά το Android Police έφτιαξε από τις πληροφορίες του κάτι που στην “φαντασία” του θα μοιάζει με το Nexus 6. Αν δεις και την “πηγή” σου, το gsmarena σε πάει στο Android Police όπου μπορείς να δεις ακριβώς τι έχουν γράψει.
“Based on new information we’ve seen today, I’ve put together this image that depicts – as faithfully as possible – what the Nexus 6 will look like. As many expected, it’s essentially a larger variation of the Moto X, matching the images we saw last week”

Μιλτος Υ.

Καλα…. ολοι τα ιδια λεγατε εν αναμονη GNEX με τις πολες για τοτε 4,7 και μετα πλακωθηκαν ολοι στα 4,8 του S3, οτι γουσταρουν κανουν δεν καλυπτουν τις αναγκες μας…. Δημιουργουν αναγκες (μαρκετινγκ) πχ σελφη ποιος ηθελε την μπροστηνη καμερα…. προλογο τρωμε κ παπα…περαστικα μας…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.