Αυτό είναι το νέο Nexus 6;

Ανακοινώνεται μέσα στον Οκτώβριο, κυκλοφορεί το Νοέμβριο το επόμενο Nexus 6 (ή Nexus X) κωδική ονομασία Shamu και τα παιδιά από το 9to5Google παρουσιάζουν αυτό που φέρεται να είναι οι πρώτες εικόνες της συσκευής. Θυμίζοντας κάτι από Motorola, το νέο 6άρι λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.92″ 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 805 και 3GB μνήμη RAM.

Το νέο Nexus 6 θα έχει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3200 mAh. Όποτε και αν κυκλοφορήσει, όποια τεχνικά χαρακτηριστικά και αν έχει, το Nexus 6 θα είναι το πρώτο smartphone μέσα από το οποίο θα κάνει ντεμπούτο η επόμενη έκδοση του Android γνωστή έως σήμερα ως Android L.

Nexus 6 Android L, Αυτό είναι το νέο Nexus 6;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arislp

6 ιντσες… nope thank you..

TheOneYouLoveToHate

εγω παλι πιστευω πως θα ειναι 5.2 οπως ακριβως φαινοταν στο antutu.

Chris

Άν αφορά το αληθινό προιόν τότε είνσι η μεγαλύτερη ξενέρα που έχω φάει περιμένοντας συσκευή.Η μόνη μου ελπίδα για pure android είναι tablet 5.96 ιντσών ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω. Και σε όσους αναρωτιέστε γιατί πουλάει η apple ορίστε γιατι. Τωρα πάω για iphone 6 και ναι δίνω 300 Ε παραπάνω για να πάρω συσκευή που να μου κάνει με λογισμικό pure και όχι με κινέζικα interface. (Τα WP δεν τα συζητάω καν δεν μου κάνουν) Αναρωτιέμαι γιατί πραγματικά η google δεν φτιάχνει flagship ας έχει και 700 Ε αλλα να έχει ότι καλύτερο και να ναι κινητό με max 5.2 ίντσες? Αν γινότανε αυτό τότε να δείτε τι ποσοστά και πωλήσεις θα είχε το iphone αλλα μην αναρωτιέστε γιατί πουλάει.

Πάνος

Πιστεύω να είναι λάθος και να έπρεπε να γραφτεί 5.29″. Οχι πως υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε google αλλά σε κάθε περίπτωση οι 6″ είναι το λιγότερο αστείο. Χίλιες φορές, αν πάρω phablet, να είναι το passport.

VaggD

Λογικά είναι συσκευή για τους παρόχους.
Δεν νομίζω η Motorola να κυκλοφορήσει συσκευή με καλύτερα specs από το moto x σε χαμηλότερη τιμή και γενικά πιστεύω ότι το επόμενο nexus δεν θα είναι από Motorola.

Andrew

5,9”?? Πάμε καλά?? Ναι οκ ωραιότατο το pure android με τα update, αλλα γιατι τόσο μεγάλη συσκευή? Χάθηκαν οι 4” και οι 4,5” ? Μετά τις 4,5” δεν το λές και ακριβώς κινητό…

Panos7GR

6 ίντσες;;; Παιδιά μήπως όντως έγινε λάθος όπως λέει ο συνωνόματος Πάνος; Επίσης 6 ίντσες με QHD ανάλυση με μπαταρία 3200mah; Το LG G2 με 5.2 οθόνη και FullHD είχε 3000. Τι; Τόσο καλά τα πάει το Project Volta στην διαχείρηση ενέργειας; Άλλα κι άλλα μου φαίνεται… Σαν την βλακεία του 5 που η μπαταρία έφτανε με το ζορι 1, 1 μισή μέρα, όμως με τα τώρα δεδομένα ούτε μέρα δεν θα βγάζει. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ! Περίμενα να πάρω Nexus από το 5, μου τα χάλασε στην μπαταρία και δεν πήρα. Τώρα βλέπω τέτοιες βλακίες για το 6 και ξαναξενερώνω. Αν θέλει 6άρα οθόνη μόνο και μόνο για την QHD ανάλυση, κρίμα! Τα Nexus δεν είναι για ποζεριά… Τα Nexus σαν πιο “dev”, θέλουν τούμπανο εσωτερικά και όχι φαμφάρες στην οθόνη. 5αρα FHD θα ήταν μια χαρά και πάλι…

kostas13

Υπάρχει κοινό για 6″. Δεν είναι μπαταρία αυτή όμως.τουλάχιστον βάλε ένα ρημάδι καπάκι και δώσε και μια μπαταρία έξτρα.

Genesis

εμένα μου αρέσει το phablet και άμα έχει και QHD θα το πάρω. σε αυτές τις inches με τέτοια οθόνη θα τα σπάει.

Λευτέρης

Στο gsm arena το έχει ως

DISPLAY
Type True HD IPS+ capacitive touchscreen, 16M colors
Size 1440 x 2560 pixels, 5.2 inches (~565 ppi pixel density)

Georgos

Δυστυχώς δεν θα είναι 5.9″ αλλά 5.2″ με QHD , Snapdragon 805 και 3 GB RAM.

Ευάγγελος

Πάντως από σχεδίαση ,σκίζει!

Ανέστης

Αυτό το κινητό πάντως που έχει στην εικόνα είναι το Motorola Moto X 2nd generation.

Dalinos

Το 5.9″ ειναι το Moto S..Δεν υπαρχει περιπτωση το nexus να εχει τοσο μεγαλη οθονη..και δεν πιστευω καν στην QHD για nexus συσκευη αν αναλογιστουμε οτι το νεξους απευθυνεται κυριως σε developers..Επισης κανενα nexus μεχρι τωρα δεν ειχε την ιδια σχεδιαση με την ναυαρχιδα της εταιριας που το κατασκευαζει, οποτε δεν βλεπω το λογο γιατι να το κανει αυτο η motorola.
Αποψη μου ειναι οτι καποια στιγμη η google πρεπει να κατασκευασει δικες της συσκευες, 3 το χρονο 4.7″ , 5.2″ και μια 6″ με τουμπανα χαρακτηριστηκα και pure android, παραγγελιες μεσω google play και αντε γεια!

andy

Λοιπον.. το εκανε παλι το θαυμα της η Google και εφτιαξε το κινητο. Λοιπον εγω σας λεω οτι αμα βγει κανα 500-400€ ολοι θα τρεξουν αν εγινε λαθος στην οθονη γιατι αλλιως δεν βλεπω να το παιρνουν τοσοι πολοι…

Kostas K.

Δεν υπάρχει περίπτωση η Google να βγάλει σαν βασική της συσκευή phablet στις 5.9. Η βασική συσκευή της θα είναι στις 5.2″ . Τώρα αν θα βγάλει ΚΑΙ συσκευή στις 5.9 αυτό είναι άλλο θέμα.

Steve

Ελπίζω να είναι λάθος για τις ίντσες

pazzo

Εγω άμα δεν το πιάσω στα χέρια μου, δέχομαι οτιδήποτε και να λενε για τις ίντσες.
και το G3 περίμενα να είναι tablet με τις 5,5 ιντσες και τελικα έκανα λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.