Nexus 6, περνά από το Geekbench και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

Μπορείτε να μπείτε στο link του Geekbench για να δείτε τις επιδόσεις της συσκευής σε όλες τις κατηγορίες καθώς και την σύγκριση με άλλες συσκευές της αγοράς. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το Nexus X ή όπως αλλιώς ονομαστεί, θα είναι μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή.

nexus 6 benchmark, Nexus 6, περνά από το Geekbench και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

nexus 6 benchmark, Nexus 6, περνά από το Geekbench και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

Leaked φωτογραφίες
nexus 6 benchmark, Nexus 6, περνά από το Geekbench και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

nexus 6 benchmark, Nexus 6, περνά από το Geekbench και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Ωραίο το ταμπλετάκι! 😉 Αλήθεια Nexus 6, Nexus 8, κανένα smartphone θα δούμε φέτος απ την Google;

Αλέξανδρος

@Panos7GR χαχαχαχαχαχαχα!

vladimiros

Ωραιο κινιτο δν λεω..αλλα πολυ μεγαλο το βγαζουν..Το nexus 5 ειναι 5 ιντσον..κ αυτο 5.9

giwrgos gr

nexus 5 μεχρι να βγει το επομενο!!με napdragon 810 τοτε ΝΑΙ θα αξιζει(και 5-5.2 ιντων φυσικα)με 805 μικρή η διαφορα!ασε που απο design η μοτορολα δεν λεει και πολλα,αντιθετα το N5 ειναι πανεμορφο!

kostas
Lefteris

Α ρε note 3 βασιλιά!!!Ακόμα και με κατώτερο hardware παραμένεις κορυφαίο!!!Δεν θα σε αλλάξω ποτέ!!!Ειδικά τώρα που σε έχω clockάρει στα 2,5 Ghz xxaax0xa0xa0axx0aax0

χρηστος σαμ

αν ειναι 5,9 ιντσες μεγαλο φαουλ κατ’εμε
αντε με 5.5 και μπεζελ στυλ g3

kostas13

Βλέπω το επόμενο μου flex ετοιμάσου.

Τομ

Μαλλον η google θα παιξει μπαλα μονο με τα tablet φετος. Κινητο στις 6 ιντσες και ως μονη επιλογη, για γελια.. Να μου πεις υπαρχει και το nexus 5 αλλα αυτο ειναι Last year και εχει και τα προβληματακια του.

Makis

Κάθε χρόνο το nexus εντυπωσιάζει…

roum

Τι έγινε ρε αλάνια; Οι δύο πυρήνες του iphone (5s & 6) είναι πυρηνικές βόμβες; Γιατί κανένας δεν σχολιάζει ότι το iphone 5s (1ος ετους παλιό) ξεμπαζώνει το nexus που ΘΑ βγει;;;
Ξεκωλάτε ρε, σας πουλάνε πυρήνες που σέρνονται!!!!

Γιάννης

@roum
Το πρώτο διάγραμμα δείχνει την απόδοση ανά πυρήνα , επειδή όμως το iphone έχει μόνο 2 πυρήνες στο δεύτερο και συνολικό διάγραμμα (που είναι και αυτό που έχει νόημα) χάνει γιατί τα υπόλοιπα έχουν 4 και πάνω. Το 5S για το οποίο μιλάς συγκεκριμένα είναι τελευταίο από ότι βλέπεις.

Βασιλης

έχω το nexus 5 κάνα δίμηνο τώρα πάει σφαίρα ωραίο λεπτό και συνολικά Γιαμάτο μονο έναν θέμα Μεντή κάμερα που εδώ και κάνα μήνα οποτε θέλει ανοίγει οποτε θέλει κρασαρει κάτι σαν 7-1 14-1 στρατιωτικά το 6αρι θα ναι μεγαλο πολύ δε λεει

Stathis St.

Το έχουν ξεφτυλίσει το θέμα με τις ίντσες…

Conx

@Γιαννης
Κάνεις λάθος λέγοντας ότι το multi core results διάγραμμα έχει σημασία. Αυτό που εχει σημασία είναι πόσους πυρήνες μπορεί να διαβάσει μια εφαρμογή και ποσό καλά μπορεί να τους αξιοποιήσει. Προς το παρόν οι περισσότερες εφαρμογές πέραν των benchmarks δεν αποδίδουν καλά στο multi core. Οποτε συνήθως ειναι καλύτερο να κοιτάμε το single core performance. Αυτη ειναι η λογική και της nvidia πίσω από τον nvidia tegra k1 denver 64bit. 2 αποδοτικοί πυρήνες. Οχι τέσσερεις η οχτώ αργοί.

Γιάννης

@Conx
Δες εδώ και μετά μου λες αν κάνω λάθος…https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2406293,00.asp

Μ.φ

Καταρχήν το ταμπλετακι καλό δεν το συζητάω. Η ένστασή μου είναι αλλού. Το geekbench το θεωρω το λιγότερο αξιοπιστο απο τα αλλα benchmarks. Βγάζει εντελώς αντιθετα αποτελεσματα απο τω συνολο των εγκυρων bench και ειναι μειον τα πολλα παρε δωσε με συγκεκριμενη εταιρεια ως γνωστο.

Conx

@Γιαννης
Το άρθρο που μου λινκαρες σε γενικές γραμμές λέει αλήθειες αλλά δεν τα λέει ολα. Με αυτά που μου λες ο amd 9590 που είναι octa core είναι πιο αποδοτικός από τον 4790x εε? η μήπως ο 6595 της mediatek εξασφαλίζει καλύτερο performance από τον tegra k1 η τον a8 της apple. Γιατί αφού μιλάμε με benchmark scores κοίτα και αυτά τα bench https://www.anandtech.com/show/8554/the-iphone-6-review/5 προσεξε τις θέσεις που καταλαμβάνουν τα περισσότερα quad core και ποιο chip είναι στην κορυφή.

Γιάννης

Εγώ είπα να κοιτάζουμε πρώτα τα συνολικά σκορ και μετά την απόδοση ανά πυρήνα. Δεν είπα ότι κατ’ ανάγκη 8 πυρήνες θα πει καλύτερη απόδοση από 4. Όσο για το anandtech όλοι ξέρουν ότι έχει στενή σχέση με την Apple και τα τεστ του δεν είναι αντικειμενικά.

Vasilis

Η ανάλυση της οθόνης δεν παίζει ρόλο; Το ίδιο “εύκολο” είναι για ένα επεξεργαστή να δουλέψει με μία ανάλυση της τάξεως 2560 x 1440 και το ίδιο με μια κατά πολύ μικρότερη;

Panos7GR

Δεν εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα. Ομως και τα 64-bit του 5S δεν παιζουν ρολο;

Axileas

Polu kalo to ergaleio

tasos

Για μένα η είδηση είναι οι θέσεις του iPhone.Πολλοί το απαξιώνουν αλλα ξεχνούν ότι το κινητο σπέρνει με μόνο 2 πυρήνες.Αυτό δείχνει πολλά πιστευω

dim

who cares τι θέση βγαίνει; gaming pc παίρνω;

Το θέμα είναι να μην κολλάει στη χρήση. Και εκεί ακόμη και το πρώτο moto g είναι μια χαρά κινητό.

Το θέμα είναι αν είναι καλύτερο απο τον προκατοχό του στα σημεία που εκείνο είχε θέμα.
– Θα’χει καλύτερη κάμερα; Δε νομίζω… τουλάχιστον όχι τέτοια που να δικαιολογεί τη μετάβαση.

– Θά’χει καλύτερη μπαταρία; Μάλλον ναι. Απο την άλλη αν κρίνουμε απο τα όσα λένε οσοι δοκίμασαν το Android L preview, είδαν βελτίωση στη μπαταρία στο Ν5. Οπότε μονο με το software θα έχεις ενα μπόνους τσάμπα.

– Είναι καλύτερο εμφανιασικά; Γούστα, αλλα προσωπικά δε μου αρέσει.

– Και τέλος το μέγεθος. Ακόμη και τα παραπάνω να ήταν όλα θετικά, απλά δεν μπορώ να κουβαλήσω κάτι μεγαλύτερο προσωπικά.

Πιο πολύ ψήνομαι για ενα Nexus9 ταμπλετάκι παρά αυτό. Το Ν5 είναι μια χαρά κινητό και για τον επόμενο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.