Nexus 6P: Περνά από βασανιστήρια αλλά δεν αντέχει [video]

Το Nexus 6P είναι το πρώτο premium Nexus το οποίο έρχεται με μεταλλική κατασκευή, έχει επικάλυψη από Gorilla Glass 4 στην οθόνη, κάτι που θεωρητικά σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι αρκετά ανθεκτικό. Ωστόσο, σήμερα κυκλοφόρησε ένα video το το οποίο δείχνει την ναυαρχίδα της Google να περνά από κάποια βασανιστήρια και δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά.

Πέρασε από scratch tests, όπου φάνηκε ότι η οθόνη είναι αρκετά ευαίσθητη ενώ δοκιμάστηκε ακόμη και με τη φωτιά από αναπτήρα. Σύμφωνα με τον δημιουργό του video, JerryRigEverything, τα υπόλοιπα κινητά, όταν έρχονται σε επαφή με τη φωτιά, η οθόνη γίνεται μαύρη, αλλά η οθόνη του Nexus 6P έγινε λευκή και παρέμεινε έτσι μετά από αρκετή ώρα.

Το Nexus 6P δοκιμάστηκε και σε αυτοσχέδιο bend test όπου κατάφερε να το λυγίσει χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.

Βεβαίως, δεν μιλάμε για κάποια επιστημονικά test, αλλά αυτοσχέδια τα οποία όμως κάτι δείχνουν.

Δείτε το video:

Nexus 6P: Περνά από βασανιστήρια αλλά δεν αντέχει [video], Nexus 6P: Περνά από βασανιστήρια αλλά δεν αντέχει [video]

Nexus 6P: Περνά από βασανιστήρια αλλά δεν αντέχει [video], Nexus 6P: Περνά από βασανιστήρια αλλά δεν αντέχει [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
n. t

Πάντως το μέταλλο,δε σημαίνει αυξημένη αντοχή. Είναι πολύ απλοϊκό να συνδέεται μεταλλική κατασκευή κ ανθεκτικότητα.

Λουκάς

Τι έγινε εδώ ; :))

vladimiros

Σαν χαρτι λιγυσε το παρον κινητο,δηλαδη χειροτερα και απο το περσινο iphone,και με ενα κλειδη απο πισω κατευθειαν γραντζουνιεται,εγω που δεν βαζω καθολου θηκες στα κινητα θα ειχα προβλημα με αυτο το κινητο…αλλα ενταξει δεν εχω στοχο να παρω αυτο..

Petros 1973

Χαχαχα μιλαμε σαν χαρτόνι αμα το βαλεις τσεπη θα το παρεις χαρτοπολεμο, ασε που χαρακωνετε για πλακα, απλα μου φαινετει το S6 edge + γίνεται μονόδρομος πια

Mary

Αν ειναι όντως αλήθεια όσα βλέπουμε στο βίντεο τότε τι να πω; Ειναι δυνατόν να ειναι τόσο εύθραυστο;

Manolis

ε πως να μη λυγίζει, ο τύπος φαίνεται μπεντένι!!!! :p

Makis

Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο…

ΝΖ

Νταξ, πέρα από την πλάκα, λύγισε μετά το κάψιμο της οθόνης. Το γυαλί σε υψηλές θερμοκρασίες σαφώς γίνεται πιο μαλακό και εύθραστο!

Αλέξανδρος S

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον σαδομαζοχισμό που έχουν αυτοί οι δήθεν ” youtubers ” – guru της τεχνολογίας με το να αγοράζουν τις πανάκριβες συσκευές και να τις διαλύουν για μερικά views την τύχη μου .

Ωραιά, λυγίζει αφού είναι μακρουλό και από αλουμίνιο συν ότι έκαψες πρώτα το γυαλί . Ε ΚΑΙ ??

Θα με αποτρέψει να το από το αγοράσω ?? εννοείται πως ΟΧΙ! Όπως έγινε θέμα και με το 6 Plus και παλι η apple έκανε πωλήσεις γιατί μην μου πείτε ότι θα το αγοράσει κάποιος για να το βάζει στην μπροστινή τσέπη του τζιν… Θα βρίσκει 😛

Απλά αυτό το πράγμα καταντάει κουραστικό και πανω απόλα ΠΡΟΚΑΛΕΊ !

ΝΖ

Αλέξανδρε, αν τα views είναι αρκετά, τα χρήματα που θα πάρει φτάνουν για αρκετά Nexus να σπάσει, οπότε εσένα δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Αυτό που έπρεπε να σε ενοχλεί είναι ότι το συγκεκριμένο thread έχει σοβαρές ενδείξης κακής παραπληροφόρησης, από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά βίντεο που δείχνουν ότι το Nexus αντέχει αρκετά σε bend test (τουλάχιστον με τα χέρια και όχι μέσω μηχανήματος).

Κύριοι/ες του techblog, Λίγο προσοχή σας παρακαλώ. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι γίνεται συζήτηση, ανταλλάσουμε γνώμες, υτσακωνόμαστε μεταξύ μας κλπ αλλά λίγο προσοχή στο τι δημοσιεύετε!
Φιλικά πάντα!!!

Gvirginia

@NZ Νομίζω παίρνεις 2$ ανά 1000 views, αλλά δεν έχει σημασία αυτό, ο καθένας κάνει ότι θέλει τα λεφτά – πράγματά του.
Τα υπόλοιπα βίντεο βγήκαν πριν ~2-3 ώρες ώστε να διαψεύσουν το παραπάνω βίντεο, το οποίο βγήκε πριν 13+ ώρες.

kostantinos

Το βιντεο ειναι FAKE!!!! Το βίντεο ειναι στημένο απο την Samsung , τα χερια που βλέπετε ειναι του Chuck Norris που προσελαβαν οι Κορεατες για να δυσφημησουν το Nexus γιατι θελουν να κερδισουν τις πωλήσεις του που ειναι 0,0002% στην αγορά

Steve

Fake…

Βαγγέλης

Αυτο ειναι το πραγματικό Nexus 6P

https://www.youtube.com/watch?v=1GZV-jO6ebg

Vagelis

Αυτό το video ξεκαθαρίζει τα πράγματα.. https://www.youtube.com/watch?v=xTx6ypwwgio

TechGeek

Μου αρέσει ότι είναι 100% fake. Το πρώτο πράγμα που λέγατε με το 6 plus ήταν ότι ήταν fake τα video? Δεν νομίζω να εννοεί κανένας ότι όλα τα 6P έχουν θέμα. Ίσως όμως να βγήκαν παρτίδες που να έχουν θέμα και αυτό είναι ανησυχητικό.

Άκαρδος

@n.t Κανονικά θα έπρεπε. Απλά το μέταλλο που βάζουν στα smartphone είναι πλέον gimick και fashion material το οποίο δεν έχει καμία ουσιαστική χρησιμότητα εκτός από την γκλαμουριά. Έτσι το “δήθεν” μέταλλο που χρησιμοποιούν στα περισσότερα (για να μην πω όλα) premium smartphones, είναι τόσο φθηνό, φτωχό και αδύναμο, που για να μην κοστίσει η συσκευή ένα νεφρό κάνουν απίστευτες τσιγκουνιές στην κατηγορία του μετάλλου. Ότι πιο φθηνό μέταλλο μπαίνει για όλους εσάς που φωνάζετε με πάθος δυνατά για μεταλλικά “premium” fashion smartphones για να μπορείτε ελεύθερα πλέον να πουλήσετε την μούρη σας στην καφετέρια. Λουστείτε τα λοιπόν. Συγνώμη αν είμαι επιθετικός, αλλά ήταν τόσο κουραστικό να διαβάζω άπειρα σχόλια σε όλες τις τεχνολογικές σελίδες του διαδικτύου διάφορες γκρίνιες για “premium” συσκευές που νιώθω τώρα τόσο δικαιωμένος, που δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς. @ΝΖ Θα απαντήσω στο σχόλιο σου, αντιγράφοντας ένα σχόλιο που έκανα σε άλλο τεχνολογικό site όσον αφορά το πόσο fake θα μπορούσε να είναι το βίντεο. Παιδιά ας είμαστε λίγο ρεαλιστικοί. Το να κάνεις ένα fake βίντεο για ένα κινητό που λυγίζει είναι κατά πολύ δυσκολότερο από το να κάνεις ένα fake βίντεο για κινητό που δεν λυγίζει. Και εγώ μπορώ να πιάσω ένα κομμάτι χαρτόνι,… Συνέχεια »

kilplix

Οχι οτι με νοιαζει να προστατεψω το τηλεφωνο αλλα προσπαθω να δωσω καποιες χρησιμες πληροφοριες μιας και αρκετοι φενετε να μην ξερουν τι ακριβως γινετε..
1. το κινητο πιθανοτατα ειναι dummy με οτι συνεπαγεται αυτο (χαμηλοτερη τιμη συσκευης,χειροτερη ποιοτητα κατασκευης κτλ)
2.Οχι ο συγκεκριμενος “utuber” δεν θα βγαλει καθολου κερδος απο αυτο το βιντεο λογω των χαμηλων views και τα πολλα dislikes + adblock των ανθρωπων που βλεπουν το βιντεο.
3.???
4.Profit

azriel84

Το ότι η οθόνη ραγίζει στα 7 Mohs, ραγίζει όχι απλά αφήνει σημάδι, είναι το περίεργο στην υπόθεση. Μετά το ράγισμα του γυαλιού, έχει χαθεί η δομική συνοχή της συσκευής και είναι λογικό να λυγίζει πιο εύκολα από το κανονικό, δεν υπάρχει η σωστή αντίσταση. Έχουν βγει βίντεο στο twitter με συσκευή χωρίς ραγισμένη οθόνη που δεν λυγίζει έτσι. Όπως και με το 6 Plus είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αυτές που αν έχετε δώσει πάνω από 650 ευρώ για κινητό καλό θα ήταν να τις προσέχετε αναλόγως…

Christos

https://www.youtube.com/watch?v=1GZV-jO6ebg

Το βιντεο απαντηση, η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μου φαινεται για dummy συσκευη αυτη που λυγιζει, προσπαθουσα να διακρινω το Huawei Logo, εκει ειναι αλλα δεν φαινεται καθολου, με το ζορι φαινεται το Nexus logo.

Προσωπικα πιστευω οτι το βιντεο στο οποιο βλεπουμε τη συσκευη να λυγιζει δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο. Εκτος αυτου, ηταν αφορμη για να βγουνε τοσα αλλα στα οποια δεν λυγιζει.

kostantinos

Συμφωνω με τον Ακαρδο, που λέει οτι πολύ ευκολα να κανεις οτι βάζεις δυναμη και να ειναι παραμύθι οπως δειχνουν κατι αλλα βίντεο οτι δεν λυγιζουν τα nexus, οσο για την θερμοκρασία με τον αναπτήρα δεν υπαρχει αφου βαζει το δακτυλο του πανω και το τριβει, πιστευω ειναι αληθινο το βιντεο και το nexus ειναι απαράδεκτο στα υλικα του για ναυ.. αρχιδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.