Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

Τα δύο νέα Nexus smartphones που θα φέρουν την υπογραφή της HTC με κωδικές ονομασίες Marlin και Sailfish πήραν πιστοποίηση από το FCC.

Ο λόγος που οι δύο HTC συσκευές θεωρείται πως είναι τα φετινά Nexus κινητά και όχι η νέα σειρά Desire 10 είναι επειδή στο σχετικό έγγραφο υπάρχει σημείωση που αναφέρει πως η HTC θα ανεβάσει την τελική φόρμα της πιστοποίησης στον σύνδεσμο support.google.com/nexus, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για τα Marlin και Sailfish.

Οι κωδικοί των δύο smartphones είναι G-2PW4100 για το Marlin και G-2PW2100 για το Sailfish. Το πρώτο αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, ενώ το Sailfish θα έχει κατά πάσα πιθανότητα οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels. Και οι δύο συσκευές θα έχουν στην θέση του επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 820, με GPU την Adreno 530.

Να υπενθυμίσουμε πως τα Marlin και Sailfish δεν θα είναι τα πρώτα smartphones που κατασκευάζει η HTC σε συνεργασία με την Google. Για την ακρίβεια, το Google Nexus One που κυκλοφόρησε το 2010 ήταν το πρώτο Nexus smartphone και κατασκευάστηκε από την HTC (είναι επίσης το μόνο Nexus κινητό του κατασκευαστή πέραν των φετινών μοντέλων). Λίγος καιρός απομένει μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Marlin και Sailfish, σε μια προσπάθεια της HTC να αναπτερώσει τις πωλήσεις της και να επανέλθει δυναμικά στην αγορά των smartphones.

nexus marlin sailfish, Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

nexus marlin sailfish, Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

nexus marlin sailfish, Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

nexus marlin sailfish, Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

nexus marlin sailfish, Nexus Marlin και Sailfish: Πήραν πιστοποίηση από το FCC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Δεν ξέρω πως θα είναι τελικα γιατί η φώτο δεν είναι καλή,αλλά είναι κακάσχημο και χοντροκομμενο.Εχει στερέψει η σχεδιαστική φαντασία από όλες τις εταιρίες κινητών τηλεφώνων η θα μοιάζουν με iphone η με σαμσουνγκ και αυτό που φαίνεται κάπως διαφορετικό είναι κακό σχεδιασμένο ελπίζω να δούμε κάτι το όμορφο αλλά. …….??????

Sotiris

Εγω δε θα σταθω στις κακες φωτογραφιες που βλεπουμε,αλλα στα νουμερα του δεικτη SAR.Νομιζω οτι ειναι ικανοποιητικα σε συγκριση με τους προκατοχους του.

Geo pap

Μια καλη μπαταρια να εχει,και οχι καμια 2509-2700 και ολα τα αλλα τα βρισκουμε!η ομορφια αντε καλουτσικο ειναι αν ειναι και με 5 ιντων και 820 επεξεργαστη μιλαμε για τερας.αλλα η μπαταρια ειναι το θεμα,να κανει την υπέρβαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Κλείνει με μπαταρία 60% & η Google ακόμη να λύσει το πρόβλημα

Το Nexus 6P από τον Οκτώβριο πήρε την μεγάλη αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, όμως αυτό προκάλεσε προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Μέσα από Reddit και Google Product Forums, οι κάτοχοί του ανέφεραν ότι το κινητό κλείνει ξαφνικά.