Nokia 700, Με Symbian Belle, οθόνη Clear Black και NFC

Το Nokia 700 είναι σήμερα το πιο οικολογικό (eco-friendly) smartphone της φιλανδικής εταιρείας. Πρόκειται για μία ενιαία κατασκευή (monoblock) από οικολογικά υλικά. Ενώ για την ώρα είναι και το πιο μικρό σε μέγεθος smartphone που τρέχει Symbian. Θα κυκλοφορήσει με την τελευταία έκδοση του Symbian Belle.

Το Nokia 700 είναι εφοδιασμένο με οθόνη αφής 3.2 ιντσών ClearBlack AMOLED nHD, κάμερα 5 megapixels με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 720p. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα του με άλλες συσκευές πέρα από bluetooth και Wifi θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία NFC. Θα διατεθεί σε 5 χρωματικές επιλογές, ενώ αναμένεται στις προθήκες των καταστημάτων μέσα στο Σεπτέβρη.

Δείτε επίσης τα νέα Nokia N701 και Nokia N600.

Nokia 700
Λειτουργικό σύστημα: Symbian Belle
Επεξεργαστής: 1 Ghz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Οθόνη: 3.2 ιντσών, AMOLED, capacitive, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα, Nokia ClearBlack
Κάμερα: 5 megapixels, με LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: Micro SD έως 32GB
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, NFC, micro USB
Μπαταρία: 1080 mAh
Διαστάσεις: 110×50.7×9.7 χλστ.
Βάρος: 96 γρ.

, Nokia 700, Με Symbian Belle, οθόνη Clear Black και NFC
, Nokia 700, Με Symbian Belle, οθόνη Clear Black και NFC
, Nokia 700, Με Symbian Belle, οθόνη Clear Black και NFC

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

1080 μπαταρια μονο???????

Ανδρέας

πηξαμε στα νοκια!

Κωνσταντίνος

Η nokia στα κινητά της τα εξοπλίζει με πάρα πολύ καλές κεραίες.Μόνο nokia κινητά έχω δει με hsdpα με 10 και παραπάνω mb κατέβασμα.

anwnymoc xD

άσχημο είναι :S

ΗΛΙΑΣ Χ.

το μονο καλο ειναι πως μπορει να παιξει full hd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Nokia Nokia 808 Nokia 808 Pure View

Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia 808 PureView το smartphone με την μεγαλύτερη κάμερα στα 41 Megapixel. Το 808 Pure View έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED (ClearBlack) ανάλυσης 640×340 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και μνήμη RAM 512MB. Ενσωματώνει μνήμη 16GB, έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και […]

Smartphones Nokia Symbian Belle

Symbian Belle Feature Pack 2, Διαρρέει video με λειτουργίες του

Πολλοί από τους techbloggers πιστεύουν ότι το Symbian έχει πλέον πεθάνει, αλλά η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και videos όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε εδώ, δείχνουν ότι το επόμενο update, όπως παρουσιάζεται από το RDA, φέρνει αρκετά στοιχεία στο Symbian Belle.

Smartphones Nokia Symbian Smartphones Symbian Belle

Nokia 500, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Symbian Belle;

Το τελευταίο μοντέλο Nokia που είχε ανακοινωθεί ότι θα αναβαθμιστεί στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Belle και περίμενε υπομονετικά ήταν το Nokia 500. Φίλοι του Techblog με ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση για το κινητό τους. Τα υπόλοιπα Nokia Symbian smartphones έχουν αναβαθμιστεί. Συνδέστε το κινητό στο Ovi Suite και πείτε μας αν ισχύουν […]

Smartphones Nokia Symbian Symbian Belle

Symbian Belle, Πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση

Εχθές τα παιδιά από το mynokiablog δημοσίευσαν απάντηση της Nokia Αγγλίας στο Twitter που αναφέρει ότι η αναβάθμιση των Nokia smartphones στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Belle θα διατεθεί μέσα στο 2012. Το Techblog έψαξε, ρώτησε και έμαθε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση.