Nokia 8: Σύντομα αναβαθμίζεται και σε Android 8.1 Oreo

Nokia 8 σύντομα αναβαθμίζεται Android 8.1 Oreo, Nokia 8: Σύντομα αναβαθμίζεται και σε Android 8.1 Oreo

Η Nokia φαίνεται να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα μετά την δυναμική επιστροφή της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Οι πωλήσεις των συσκευών της είναι ικανοποιητικές, ενώ το ενδιαφέρον για να επερχόμενα μοντέλα μεγάλο.

Παρά την εστίαση στα smartphones του 2018, ο κατασκευαστής δεν λησμονεί τις περσινές του συσκευές, κάτι που έχει αποδείξει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Juho Sarvikas (γενικό διευθυντή προϊόντος της HMD), ο κατασκευαστής θα διαθέσει σύντομα την νεότερη έκδοση του Android Oreo, 8.1, στο Nokia 8. Όσοι θέλουν να πειραματιστούν με το νέο λειτουργικό από τώρα, μπορούν να εγγραφτούν στο beta πρόγραμμα της Nokia και να το εγκαταστήσουν νωρίτερα. Όπως και να έχει όμως, το σταθερό build δεν θα αργήσει να έρθει, εφόσον ο ίδιος ο Sarvikas το ανήρτησε στο Twitter. Να σημειωθεί πως εκτός των νέων δυνατότητων, το 8.1 Oreo θα αλλάξει και το… burger emoji που κάποιοι χρήστες θεώρησαν πως είναι λάθος.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στην αγορά μετά την επιστροφή της, η Nokia δεν δείχνει να σταματάει ούτε λεπτό. Διαθέτει έγκαιρα ενημερώσεις λογισμικού για όλα τα smartphones της, ακόμα και για τις φθηνότερες προτάσεις όπως το Nokia 2. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη πολλών καταναλωτών και δείχνει να σκαρφαλώνει προς την κορυφή. Πλέον αναμένουμε με ανυπομονησία τα νέα Nokia smartphones και κυρίως την φημολογούμενη bezel-less ναυαρχίδα.

Nokia 8 σύντομα αναβαθμίζεται Android 8.1 Oreo, Nokia 8: Σύντομα αναβαθμίζεται και σε Android 8.1 Oreo

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Ό,τι και να κάνουν μάπα το 🍉

Petros

μετα απο τόσα χρόνια έβγαλε αυτην την πατάτα!!

Blats

κάτοχος Samsung s8 αλλα το δούλεψα το ΝΟΚΙΑ 8 για καμία εβδομάδα
Μπορώ πω ότι το κινητό παιδιά είναι σφερατο ούτε ένα λαγκαρισμα και από κάμερα που όλοι το κράζουν έχει αξιοπρεπέστατη,μου αρεσε επισης και σαν συσκευή(ποιότητα υλικών και ωραια αισθηση στο χερι)

KonstantinosX

Έχω το κινητό 3βδομάδες τώρα!
Πάει σφαίρα, κανένα κόλλημα με multitask βαριών εφαρμογών, η 2K οθόνη είναι πολύ δυνατή, και η κάμερα αξιοπρεπέστατη.

Αγνοώ σχετικά αρνητικά σχολια σε διάφορα reviews… Υπάρχει και ο ανταγωνισμός… Και λογικό κάποιοι να κράζουν όταν βλέπουν μια ΝΟΚΙΑ να επανέρχεται δυνατότερη από ποτέ!

Σιμος

Το είδες από κοντά φίλε κ λες μάπα; Εγώ το πήρα και είναι πύραυλος…. Το ποιο λεπτό που έχω δει…όλα τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.