Nokia 9.3 PureView: Θα έρθει με 120Hz οθόνη και Snapdragon 865;

, Nokia 9.3 PureView: Θα έρθει με 120Hz οθόνη και Snapdragon 865;

Παρά το γεγονός ότι μάλλον βρισκόμαστε αρκετά μακριά από την αποκάλυψη της επόμενης ναυαρχίδας της HDM Global (Nokia), μετά την δεύτερη αναβολή της κυκλοφορίας, οι αποκαλύψεις γύρω από τη συσκευή συνεχίζουν να έρχονται.

Σύμφωνα με πηγές, το αναμενόμενο Nokia 9.3 PureView θα είναι εξοπλισμένο με OLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, τοποθετώντας το στην ίδια κατηγορία με τα OnePlus 8 Pro και S20. H οθόνη θα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος με ελάχιστα bezel περιμετρικά, ενώ αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει οπή για τη selfie ή αν θα δούμε την πρώτη συσκευή με κρυμμένη κάμερα κάτω από την οθόνη.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση του επεξεργαστή Snapdragon 865, στοιχείο που σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android One θα προσφέρει στους χρήστες μία αρκετά ομαλή εμπειρία χρήσης. Η συσκευή θα έχει πλήρη υποστήριξη 5G και θα τρέχει το τελευταίο λογισμικό της Google, δηλαδή το Android 10.

Αυτό που περιμένουν πολλοί από τη Nokia είναι το επόμενο βήμα στη φωτογραφία, μετά από τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα της κάμερας του Nokia 9 PureView. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει πενταπλό σύστημμα κάμερας, με κύριο φακό στα 64MP και ευρυγώνιο στα 108MP. Μαζί, θα υπάρχουν τρεις κάμερες, μία για telephoto, μία για βάθος και μία για macro λήψεις. Τέλος, φημολογείται πως η selfie κάμερα θα έχει ανάλυση 48MP.

Αν δεν αλλάξουν και πάλι τα πράγματα, η HMD Global (έχει αγοράρει στα δικαιώματα του brand Nokia smartphones) αναμένεται να ανακοινώσει το Nokia 9.3 PureView, μαζί με το Nokia 7.3, σε event που θα γίνει τον επερχόμενο Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.