Nokia 9 PureView: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα Nokia True Earbuds

Nokia 9 PureView 699 ευρώ, Nokia 9 PureView: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα Nokia True Earbuds

Το Nokia 9 PureView με 5πλη κάμερα 12 Megapixel κυκλοφορεί στην Ελλάδα την Παρασκευή 12 Απριλίου με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Nokia True Earbuds αξίας 129,90 ευρώ. Η προσφορά θα ισχύει για όλους όσους αγοράσουν το Nokia 9 PureView και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, όπως πρώτοι μαθένετε εδώ στο Techblog!

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα Nokia True Earbuds είναι η Dual Sim 6GB RAM/ 128GB και στη συσκευασία θα υπάρχει θήκη της Nokia. Μαθαίνουμε επίσης ότι όσοι αποκτήσουν το Nokia 9 PureView έως τα μέσα Μαίου θα πάρουν έξτρα δώρο εγγύηση οθόνης για 3 μήνες.

Το Nokia 9 PureView διαθέτει το πρώτο σύστημα πέντε καμερών στον κόσμο με ZEISS Optics. Έχει δύο αισθητήρες χρώματος για ακριβείς ζωντανές εικόνες και τρεις μονοχρωματικούς αισθητήρες που αποδίδουν οξύτητα και λεπτομέρεια. Και οι πέντε αισθητήρες συνεργάζονται για να συλλέξουν έως και 10 φορές την ποσότητα φωτός σε σχέση με ένα αισθητήρα του ίδιου τύπου.

Κάθε λήψη με το Nokia 9 PureView χρησιμοποιεί και τις πέντε κάμερες για να συλλέξει τουλάχιστον 60MP δεδομένων απεικόνισης. Για να επεξεργαστείτε και να συγχωνεύσετε τις εικόνες, το Nokia 9 PureView έχει μεγιστοποιήσει την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου εκμεταλλευόμενο την δύναμη του επεξεργαστή Snapdragon 845 και αναθέτοντας την επεξεργασία σε ISP, DSP, GPU και CPU αντίστοιχα. Διαθέτοντας έναν ειδικό συν-επεξεργαστή εικόνων που ρυθμίζει ξεχωριστά την έκθεση και την ισορροπία λευκού σε κάθε κάμερα σε όλο το φωτογραφικό σκηνικό, το Nokia 9 PureView σας δίνει μια ματιά από το μέλλον της φωτογραφίας των smartphone.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Αν η τιμή έπαιζε στα 599 θα άξιζε!!!
Το δωράκι(ακουστικά Bluetooth) πρέπει να ειναι απίστευτα!
Αν μέσα καλοκαιριού πέσει η τιμουλα θα το σκεφτώ σοβαρά!😎

παπαροκας

699 + δωρακι ειναι πολυ σοβαρο deal!
ο λαος απαιτεί hands on

Apostolos

Στα μπεζελς είναι ακόμα στο 2017

Αλέξανδρος

Γουστάρω. Αν πέσει και άλλο η τιμή το πήρα άνετα

keysmith

όταν (αν) πέσει 300€, εδώ ήμαστε να το εξετάσουμε τότε αν αξίζει.
700€ κανένα κινητό δεν πρέπει να αξίζει κατά τη γνώμη μου.

Σπύρος

Με ψήνει άσχημα αλλά όχι σε αυτή την τιμή. Πολύ θετικό το ότι είναι android one, amoled οθόνη κτλπ. Βέβαια ακούγεται ότι έχει άθλιο on screen δακτυλικό

mech.al.

Λυπάμαι αλλά με 700€ (ακόμα και με ακουστικά δώρο) δεν αξίζει κανένα κινητό που κουβαλάει snapdragon 845 εν έτος 2019. Είναι αρκετά αλμυρή η τιμή…

jim

και να προσθεσω οτι η νοκια επρεπε να εχει πιο χαμηλες τιμες μετα τον σαλο με τα windows phones..αυτη πρεπει να μας ξανακερδισει οχι εμεις να υποκυψουμε

Μανώλης

Φοβερή τιμή….. θα έχει το καλοκαίρι, τώρα εννοείται όχι και δε στέκομαι στον περσινό επεξεργαστή αλλά στο ότι κανένα μα κανένα κινητό (τα χαρακτηρίζω αναλώσιμα εγώ προσωπικά) δε λέει σε αυτά τα λεφτά.
Να έκανε 650 μάλιστα :p χαχαχα

dark_master

Κώστα περιμένουμε hands on…
Πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Ήδη βγήκε και MOD για gcam από ότι είδα. Σίγουρα μελλοντικά θα δούμε και άλλες συσκευές με το σύστημα πολλαπλών καμερων της light

Γιώργος Metaladis

Φίλε Κώστα που κάνουμε προπαραγγελία; Επίσης το δωράκι δε βλέπω να το δίνουν!

Σιμος

Πρόλαβα κ χάλασα το νοκια 8 πριν έρθει το 9 Ελλάδα… Έτσι πήρα το p30 pro… Απλά τέλειο κ αυτό..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.