Nokia 9 PureView: Πέντε κάμερες σε διάταξη εξάλφα [press renfer]

Nokia 9 PureView πέντε κάμερες, Nokia 9 PureView: Πέντε κάμερες σε διάταξη εξάλφα [press renfer]

Το πολυαναμενόμενο Nokia 9 PureView (αλήθεια, εξακολουθεί να είναι πολυαναμενόμενο;) θα ανακοινωθεί επίσημα επιτέλους κατά την διάρκεια την επερχόμενης έκθεσης MWC 2019 στη Βαρκελώνη και σήμερα ήρθε στο φως τιης δημοσιότητας ακόμα ένα press render για να μας το υπενθυμίσει.

Με bezel – που δεν τα λές και μικρά – και εντυπωσιακή πλάτη με αυτό το σχέδιο “εξάλφα” που φιλοξενεί τις πέντε κάμερες με φακούς Zeiss παρέα με το autofocus και το LED flash το Nokia 9 PureView αναμένεται και θα θέλαμε πολύ να είναι ένα εξαιρετικό camera phone.

Αυτό που θα εκτιμήσουν αρκετοί φίλοι του Android είναι το λογότυπο Android One που μεταφράζεται σε τακτικά security updates από την ίδια την Google και αναβαθμίσεις που θα λαμβάνει το κινητό πριν από όλους.

Σε ότι αφορά τα φημολογούμενα specs η οθόνη του Nokia 9 PureView λέγεται ότι θα είναι 5.99 ιντσών με ανάλυση 2K και aspect ratio 18:9 ενώ λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 (ναι, η Nokia μας έχει συνηθίσει να βάζει μια γενιά πίσω επεξεργαστές, κρίμα), μνήμη RAM 6GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ολα καλα αλλα τεράστια bezel… επρεπε να χε του s9 που ναι τα μισα..

θα χει πρόβλημα στα 800που θα πουλιέται οπως το σιροκο

Giannis

Έλεος με τις κάμερες ρε παιδιά το έχουμε καταντήσει αηδία. Δε λέω ας βάλουν καλές κάμερες αλλά μετά από ένα σημείο καταντάει γελοίο.

Τα χαρακτηριστικά φαίνονται ωραία και αν είναι και σε καλή τιμή σε συνδυασμό με το Android One τότε καλά θα τα πάει. Βέβαια παίζει και ρόλο η τιμή έτσι γιατί αν αρχίσει από τα 500€ ας πούμε ούτε για αστείο

Χρηστος

Ενώστε τις τελείες και βγαίνει το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!! Για όσους απορείτε ποιοι μας κυβερνούν….!!

Εωσφόρα

Δεν είναι άσχημο, και μεταξύ μας, ο 845 σε συνδιασμό με 6gb RAM σίγουρα δεν είναι κακό. Αλλά πραγματικά το έχω απορία, γιατί η Nokia βγάζει τηλέφωνα με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας 1-2 ετών πριν? Τέλος πάντων. Θα μείνω ακόμα στο S8.
Αυτό το concept αναδιπλούμενο της Intel μ’ άρεσε εμένα, και αν είχε και windows όπως οι pcs, τότε μάλιστα.

Blats

περιμένω να δω την τελική υλοποίηση της συσκευής!!φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον η συνεργασία Νοκιας και light’s technology….!!
Θα το προτιμούσα με 2 η 3 κάμερες αλλά κακα τα ψέματα είναι μια ανοδική τάση ο μεγάλος αριθμός καμερών!!!

Νίκος

Σε πεντάλφα θα με βόλευε πιο πολύ!

Κινητομανής

Κατ’ εμέ, δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για την HMD/Nokia να ανέβει σε πωλήσεις και κύρος. Βάζεις περσινό επεξεργαστή σε φετινή συσκευή; Ρίξτο στην αγορά με αρχική τιμή 600€ (και πολύ λέω) να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι. Αλλά πάλι κανένα 750άρι θα το βάλουν πάλι όπως το 8 Sirocco και θα πάει κι αυτό άπατο.

Versavel

Γιατί σας πειράζουν τα περσινά specs; Μήπως δεν κάνουν καλά την δουλειά τους; Δηλαδή το Huawei Mate 10 Pro που είναι μοντέλο του ’17 τι φοβερά λιγότερο έχει από ένα μοντέλο του 2019; Όλα τα ίδια δουλειά κάνουν με επιτυχία

Vendetta

Ένωσα τις τελείες και βγήκε ένα μεγάλο (με το συμπάθειο) Θ
Επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων προσπαθούν να το αποκρυπτογραφησουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.