Smartphones

Nokia 9: Renders δείχνουν το bezel-less design

H HMD Global, η εταιρεία που έχει αναλάβει τα smartphones της Nokia από τότε που ανέλαβε το brand έχει κυκλοφορήσει 8 μοντέλα σύνολο, τέσσερα feature phones και άλλα τόσα smartphones. Για το 2017 δεν φαίνεται να έχει τελειώσει ακόμη, καθώς υπάρχει και το Nokia 9.

Το αποκαλούμενο Nokia 9 μάλλον θα κλέψει το τίτλο της ναυαρχίδας από το Nokia 8 φέρνοντας μάλιστα το bezel-less design στα κινητά της Nokia.

Σήμερα εμφανίζονται renders από το μη ανακοινωμένο κινητό, που φαίνεται ότι θα έχει παρόμοιες κυρτές άκρες με το Nokia 8, αλλά δεν υπάρχουν άλλες ομοιότητες. Η HMD αναμένεται να χρησιμοποιήσει γυαλί και στην πλάτη, προκειμένου να γίνει δυνατή η ασύρματη φόρτιση.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη, και αυτό επειδή η Nokia θα ενσωματώσει οθόνη OLED με όσο το δυνατόν μικρότερα bezels, όπως είδαμε στα Samsung Galaxy Note 8, iPhone X και όχι μόνο.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διπλή κάμερα 13 και 13 Megapixel Carl Zeiss, εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel, μνήμη RAM 6/8GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB με δυνατότητα επέκτασης, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και πιθανόν να δούμε σκάνερ ίριδας.

Τα renders δημιουργήθηκαν από τον YouTuber Waqar Khan, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν για το μη ανακοινωμένο Nokia 9, αν και ανεπίσημες, οι εικόνες μας δίνουν μια πολύ καλή πρώτη γεύση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Οκτωβρίου 2017 13:23

Σχόλια

  • Αν σε τρεις τέσσερις μήνες έβγαλε τόσες συσκευές και συνεχίζει, φαντάσου τι σούπα έχει να γίνει από του χρόνου?!

  • χχαααχαχαχαχαχα κλαίω!!!!

    μπεζελ-λες, με μπέζελ άνω και κάτω κανονικά (σύμφωνα με τα renders τουλάχιστον)
    έτσι είναι μπέζελ-λες και το s7 edge που έχω αν το πάμε έτσι!!!!

    κλένε και τα κουνουπίδια... χααχαχαχα

  • Καλά ας κυκλοφορήσει και μετά τα λέμε ακόμα το 8 δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει θέλουμε και το 9

  • το 8 το ειχα λιγο κραξει, οχι πολυ γιατι ειχε καποια ψιλοκαλα στοιχεια, αυτο δω ομως θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ! μαρεσει πολυ! μακαρι ναναι 16:9 ...!

  • ολο τη παταω με τους τιτλους σας ρε παιδια ελεος!....
    τωρα που διαβασα προσεκτικα δεν ειναι επισημα renders αλλα concept βασισμενο στις φημες.....

  • Η nokia εχει πολυ δυνατο team στον σχεδιασμο και παντα βρισκει καλα υλικα κατασκευης οποτε πρεπει να περιμενουμε πολυ καλα πραγματα απο αυτη.Ειμαι σιγουρος οτι σε μερικα χρονια θα εχει μεγαλο μεριδιο στην αγορα των Android και συγουρα θα δουμε πολυ καλες τεχνολογιες σε φτηνοτερα μοντελα.

  • Περιμενω να δω το Νοκια 8 απο κοντα! Αν μου αρεσει στο χερι μου και σαν σχεδιασμος θα το παρω.....αλλιως θα περιμενω το Νοκια 9 φαίνεται πολλα υποσχόμενο και κλάσης ανώτερο από το 8

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.