Τα Nokia Asha 309 και Asha 308 κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Asha 308 και του Nokia Asha 309 στην ελληνική αγορά. Τα Nokia Asha 308 και Asha 309 είναι τα πιο προσιτά smartphones της Nokia με οθόνη αφής 3 ιντσών ανάλυσης 240×400 pixels, ραδιόφωνο FM, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το Nokia Asha 309 διαθέτει μία κάρτα SIM και WiFi, ενώ το Nokia Asha 308 είναι μία συσκευή με δύο κάρτες SIM και την τεχνολογία Easy Swap για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των καρτών SIM, χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση της μπαταρίας ή η απενεργοποίηση της συσκευής.

Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής για το Nokia Asha 309 είναι 119 ευρώ και για το Nokia Asha 308 είναι 115 ευρώ.

, Τα Nokia Asha 309 και Asha 308 κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά

, Τα Nokia Asha 309 και Asha 308 κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Έχουν πολύ όμορφο design αλλά η έλλειψη wifi και ο κουτσουρεμένος browser είναι θέμα ακόμα και σε αυτή την κατηγορία χρημάτων όπου τα android κινητά τώρα πια κυριαρχούν. Τώρα βέβαια στα θετικά είναι η καλή μπαταρία και στο οτι δε θα τρώνε τα κολλήματα που τρώνε τα android αλλα και πάλι…

Κώστας Βλαχάκης

Το Nokia Asha 309 έχει Wi-Fi.

keysmith

Προσοχή το Nokia Asha 308 με δύο κάρτες SIM, δεν (!) διαθέτει WiFi! Μονο το 309 με μια sim διαθέτει wifi! Διαλέγεις η 2 σιμ ή wifi, όχι και τα δύο. Τραγζικ και αντε γεια.. νοκια.. παιρνεις δικαρτο android με λιγότερα.. (πχ alcatel)

Dimitris Charalampakis

Μια χαρά τηλέφωνα στα 100 ευρώ είναι.

Και γενικά η αγορά δεν είναι μόνο android ή iphone. Υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν τηλέφωνο να τηλεφωνούν.
Για εμένα είναι αξεπέραστο το Symbian που είχε τόσο καλή συνεργασία με το hardware ώστε να κλείνω το κινητό το βράδυ και στην αφύπνηση να ανοίγει το πρωί. Το android το κάνει αυτο;;; Αφού δεν το κάνει, δεν μου είναι χρήσιμο!

Αλεξανδρος

Οτι διαθετει ο καθενας και στο κατω κατω δικια του ειναι η τσεπη.
Μετα το symbian πηγα meego και μετα σε android και για τα δικα μου δεδομενα εκανα μ@λ@κι@. Παλι πισω στη Νοκια. Καλη κακη εκει βολευει καποιους ανθρωπους

Haduuken!

Μπράβο καλή μου νόκια, το 309 εξαιρετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.