Nokia Banzai, HTC T6 και Sony L4 θα ακολουθήσουν την επιτυχία των Galaxy Note

Το 2011 το πρώτο Galaxy Note ήταν στοίχημα για τη Samsung μιας και πρώτη κυκλοφόρησε smartphone με οθόνη 5.3 ιντσών χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη για το πως υποδεχθεί η αγορά μοντέλα με τόσο μεγάλη οθόνη. Το στοίχημα κερδήθηκε και σήμερα οι περισσότερες εταιρείες έχουν και από ένα tabletόφωνο στη γκάμα των smartphone τους. Σύντομα θα προστεθούν και άλλα.

Nokia
Η Nokia πιστή στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone, έχει προγραμματίσει event στις 14 Μαίου στο Λονδίνο όπου εκεί αναμένεται να παρουσιαστεί το πρώτο πραγματικά Pure View smartphone με κωδική ονομασία Nokia EON. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τον διάδοχο του Lumia 920 με κάμερα τεχνολογίας Pure View όπως αυτή που γνωρίσαμε μέσα από το Nokia 808. Δεν είναι σίγουρο αν θα παρουσιαστεί κάτι άλλο που ίσως θα έκλεβε από τη λάμψη μιας σημαντικής ναυαρχίδας, όμως μαθαίνουμε ότι ο Φινλανδός κατασκευαστής ετοιμάζει και tabletόφωνο με κωδική ονομασία Nokia Banzai.

HTC
Το HTC One είναι το μεγάλο στοίχημα του Ταιβανέζου κατασκευαστή και στηρίζει πολλά στην επιτυχία αυτού. Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ομαλά στις περισσότερες χώρες όμως το hype που έχει δημιουργήσει έχει κάνει την εταιρεία του να έχει ήδη στα σκαριά ένα μικρότερο μοντέλο με οθόνη 4.3 ίντσες, το HTC One mini (κωδική ονομασία M4). Για την HTC μαθαίνουμε ότι το δικό της tabletόφωνο βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ονομάζεται HTC T6.

Sony
Η Sony έχει ρίξει ήδη στην αγορά το Xperia Ζ και μέχρι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας το Xperia Tablet Z, ο καλύτερος εκπρόσωπος του λειτουργικού συστήματος Android στα tablets. Ενδιάμεση πρόταση αναμένεται να είναι το Sony Xperia Togari που για αυτό έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι θα έχει οθόνη 6.44 ίντσες Full HD. Η πληροφορία που ερχόμαστε να προσθέσουμε είναι ότι η κωδική ονομασία του είναι Sony L4.

Samsung
Η δημιουργός εταιρεία της κατηγορίας των tabletόφωνων, Samsung θα απαντήσει με το τρίτο μοντέλο της σειράς Galaxy Note ΙΙΙ το οποίο ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 5.9 ίντσες Full HD.

Nokia Banzai HTC T6 Sony L4, Nokia Banzai, HTC T6 και Sony L4 θα ακολουθήσουν την επιτυχία των Galaxy Note

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Ωραία..άντε να υπάρχουν πολλές επιλογές στα tabletόφωνα.

Δημήτρης

Να βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις οι παντόφλες για να καλύπτουν όλο το φάσμα των ποδιών. αχαχαχαχα

Zsgreek

Το M4 αν ειναι κοντα στα 400-500 ευρω θα ειναι ενα καλο κινητακι!!!!

jodim

Nokia EOS είναι Κώστα και οχι ΕΟΝ και περιμένω πως και πως να δω πως θα είναι….

skyer

Εγώ απορώ αυτοί που τ’αγοράζουν πως τα μεταφέρουν αυτά τα «θηρία» !! Είναι πολύ ευμεγέθη.. δεν «παλεύονται» !!

tasos

ναι μωρή παικτουρα βλαχακη!τέτοια λεγε μας προσωπικα θα ήθελα το ταμπλετοφωνο να έχει κι αυτό 41μέγκα πίξελ!
είμαι λάτρης των μεγάλων οθονων,φανταστείται το αποτέλεσμα σε μια οθόνη ανάλογη του νοτε! θα ονομάζεται εον αφου εος ονομάζεται άλλο προϊόν!

stelios mer

πως τα φερνει η ζωη και παντα ολοι πρωτα βριζουν την σαμσουνγκ,μετα την αντιγραφουν πιστα και τελος το παιζουν και το παιζουν και πρωτοποροι δημιουργοι

kotsios1998

stelios mer ποτέ αντέγραψε κάποιος την σαμσουνγκ?

Θεόδωρος

Μου άρεσαν πολύ τα ταμπλετόφωνα που θα βγουν στο μέλλον και ειδικά το HTC T6 και το NOTE 3

XX

Κωστα η LG?
Mετα τα VU/VU ΙΙ δεν θα παρουσιασει κατι στο αντικειμενο?

Wolf

Φίλε kotsios1998 το θέμα δεν είναι ότι “αντιγράφουν” την Samsung αλλά ότι το note είναι μία κατηγορία από μόνο του οπότε λογικό είναι και οι υπόλοιπες εταιρείες να θέλουν να φάνε από την πίτα..! Δύσκολο πάντως γιατί αυτό που κάνει ξεχωριστό το note δεν είναι οι ίντσες της οθόνης του αλλά το πενάκι και τα υπόλοιπα καλούδια οπότε αν θέλουν να πάρουν πελάτες απο την Samsung θα πρέπει η να την αντιγράψουν πιστά η να βγάλουν κάτι καινούργιο ακόμα πιο πρωτοποριακό..!

thomas22888

Μα η lg εχει βγαλει ειδη tabletofwno ,το lg optimus g pro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.