Note 10+ vs Pixel 3 vs iPhone XS Max vs OnePlus 7 Pro: Ποιο ψηφίστηκε να έχει την καλύτερη κάμερα;

Note 10+, Note 10+ vs Pixel 3 vs iPhone XS Max vs OnePlus 7 Pro: Ποιο ψηφίστηκε να έχει την καλύτερη κάμερα;

Το PhoneArena κάλεσε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιες φωτογραφίες θεωρούν καλύτερες χωρίς όμως να γνωρίζουν το smartphone που τράβηξε την κάθε μια. Στην μάχη ρίχτηκαν τα Galaxy Note 10+, Pixel 3, iPhone Xs Max και OnePlus 7 Pro.

Πάμε να θυμηθούμε μαζί το camera setup που έχει το κάθε μοντέλο ξεχωριστα. Το Samsung Galaxy Note 10+ έχει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος η οποία αποτελείται από 12MP wide + 12MP telephoto + 16MP ultrawide και τέλος μία TOF. Όσον αφορά το iPhone XS Max έχει κάμερα διπλής διάταξης με κύριο αισθητήρα στα 12MP wide φακό και telephoto στα 12MP. Το Google Pixel 3 έχει μία και μοναδική κάμερα των 12.2MP με wide φακό ενώ το OnePlus 7 Pro έχει τρεις κάμερες στα 48MP wide, 8MP telephoto και 16MP ultrawide.

Τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον καθώς στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκαν οι φωτογραφίες του Pixel 3 με ποσοστό 35.51%. Ακολούθησαν αυτές του iPhone Xs Max με ποσοστό 25.08% και OnePlus 7 Pro με ποσοστό 21.92%. Τελευταίο στην κατάταξη ήρθε το Samsung Galaxy Note 10+ αν και είναι αυτό που κυκλοφόρησε πιο πρόσφατα.

Για εσάς ποιες είναι οι καλύτερες φωτογραφίες; Πείτε μας την γνώμη σας αφήνοντας ένα σχόλιο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jor

Εννοείται το pixel τα τρώει όλα

Γιώργος

είναι δυνατόν;
σε μια τέτοια σύγκριση, δεν περιέλαβαν και το Huawei P30 Pro;
γιατί;
μήπως κάτι φοβούνται;
εκτός κι αν το θεωρούν εκτός ανταγωνισμού.

Παύλος

Σιγά 😂 Αφού ρε η Sony και η Samsung μόνο φτιάχνουν αισθητήρες για κάμερα και όλα τα κινητά φοράνε το ίδιο hardware. λυπάμαι που αναγκάζομαι και χαλάω τα λεφτά μου σε τέτοια πράγματα . Όλα είναι κώδικας. Όλα είναι φίλτρα. Όλοι θα βάλουν μέσα τα ιδια που κατασκεύασε η Sony και θα γράψουν και 100 σειρές κώδικα για να νομίζει ο καταναλωτής ότι έχει μια ουαου κάμερα και να δώσει 1000 ευρώ χαρούμενος. Και θέλετε να δείτε κάτι ωραίο; Πάρτε ένα iPhone 5 που είναι αρχαίο και ένα p30 pro το οποίο κατέχω κι όλας , βγάλτε φωτογραφία μια μητρική πλακέτα και κάνετε προσπαθήστε να διαβάσετε τα γράμματα και τις λεπτομέρειες. Τι βλέπετε; Στο iPhone 5 φαίνονται ξεκάθαρα οι λεπτομέρειες ενώ το p30 pro ούτε αυτό δε μπορεί να κάνει. Γιατί; Γιατί περνάει από ένα σωρό φίλτρα πριν βγει το τελικό αποτέλεσμα. Πάρτε ένα τηλεκοντρόλ. Βάλτε το μπροστά από την κάμερα και πατήστε ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ. Στο iPhone 5 δε θα δείτε τίποτα. Στο p30 pro ή οποιοδήποτε άλλο κινητό θα δείτε κάτι 😉 Γιατί; Γιατί η apple δεν έβαλε τίποτα (δεν ξέρω για πιο καινούρια iPhone) ενώ η Google έγραψε σελίδες ολόκληρες για να νομίζετε ότι έχετε καλύτερη… Συνέχεια »

stealth

Εκεί που φαίνεται αν πραγματικά έχει καλή κάμερα ένα κινητό είναι στο σκοτάδι και εκεί πάρε ένα iPhone 5 βγάλε μια φώτο και σύγκρινε την με του p30, μάλιστα επεξεργασου την και σε υπολογιστή βάζοντας ότι στον φουτσο φίλτρα θες, του iPhone 5 θα βγει Μάπα Ότι και να κάνεις

Jor

Pixel φυσικά τα σπάει

Bikk

To pixel 3 έχει την καλύτερη κάμερα και παρόλο που το dxomark του δίνει χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με
άλλα της ίδιας κατηγορίας οποιος γνωρίζει ξέρει ότι τα κινητά της google βγάζουν τις καλύτερες φωτο

giannis

ξεκάθαρα pixel!!

Kostas

Pantos sigoura to xeirotero ine to iPhone XS MAX.

John

iPhone XS Max μόνο !

tasos

Pixel φυσικά!
Φοράει Sony 12.2 Mpixel σωστά;
Ποιο ακριβώς μοντέλο της Sony φοράει Κώστα;

samoyrai

Οντως το Pixel Βγάζει ποιο εντυπωσιακές φωτογραφίες σε σχέση με τα υπόλοιπα και εχει κανει πολυ καλη δουλεια στο software της καμερας και αυτη ειναι η διαφορα δεν μετραει τοσο ο αισθητηρασ αλλα το firmware που τρεχει απο πισω η google στην επεξεργασια της εικονας επι τησ ουσιας αυτο που βλεπουμε ειναι εινα photoshop στην φωτογτραφια απο το λειτουργικο της google δεν αποκρινεται στην πραγματικότητα και βεβαια απο ισχυει γιατι πολυ απλα στο internet θα βρειτε πολλα Mod της google camera προσαρμοσμενα για πολλα τηλεφωνα που απλα τα απογειώνει στην κορυφή μονο και μονο γιατι η φωτογραφια αφου βγει επεξεργαζετε αυτόματα και της προσθετή φίλτρο hdr

Ioannis

Note

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.