Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

Nothing cmf phone 1, Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

To subbrand της Nothing CMF αποκαλύπτει το πρώτο της smartphone, το CMF Phone 1, στις 8 Ιουλίου αλλά σήμερα διέρρευσε μια πραγματική εικόνα που δείχνει το μπροστινό μέρος της συσκευής.

Η εικόνα προέρχεται από μια συνήθως αξιόπιστη πηγή, τον @heyitsyosesh και όχι μόνο μας δίνει μια ματιά στο οθόνη του τηλεφώνου, αλλά επιβεβαιώνει επίσης ορισμένες προδιαγραφές καθώς εμφανίζει την οθόνη “Σχετικά με το τηλέφωνο”.

Nothing cmf phone 1, Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

Το CMF Phone 1 επιβεβαιώνεται ότι τρέχει Nothing OS 2.6.0 κατά την εκκίνηση. Τροφοδοτείται από το Dimensity 7300 SoC της MediaTek, σε συνδυασμό με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου στη συγκεκριμένη έκδοση.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών, μπαταρία 5.000 mAh, πίσω κάμερα 50 MP και 16 MP για selfie snapper.

Οι περισσότερες από αυτές τις προδιαγραφές έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από την ίδια την Nothing μέσω της καμπάνιας teaser, εκτός από τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Η μάρκα μόλις έδειξε το πίσω μέρος του τηλεφώνου, οπότε σε συνδυασμό με την εικόνα που διέρρευσε έχουμε τώρα μια αρκετά πλήρη εικόνα.

Nothing cmf phone 1, Nothing CMF Phone 1: Διέρρευσε πραγματική εικόνα της συσκευής – Αποκαλύπτονται προδιαγραφές

Φαίνεται ότι η Nothing θα πουλήσει πίσω καλύμματα με επιπλέον χωρητικότητα μπαταρίας ή πορτοφόλι για τις πιστωτικές σας κάρτες, καθώς και μερικά με βάση στήριξης . Το εργαλείο εξαγωγής SIM φαίνεται να έχει μια κεφαλή κατσαβιδιού στο άλλο άκρο για να σας βοηθήσει να αλλάξετε πίσω πλάκες.

Μιλώντας για αυτό, το αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, μπλε, ανοιχτό πράσινο και πορτοκαλί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global

HMD View: Διέρρευσαν προδιαγραφές και εικόνες

Tο νέο HMD View διέρρευσε πριν την κυκλοφορία του και πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη FHD+ OLED, κύρια κάμερα 50 MP με OIS.

Gear Nothing

CMF Watch Pro 2: Με εναλλάξιμη στεφάνη για περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

Η CMF, η υπο-μάρκα της Nothing με έδρα το Λονδίνο, πρόκειται να κυκλοφορήσει τα νέα της προϊόντα στις 8 Ιουλίου.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6: Μάθαμε όλες οι προδιαγραφές

Τα δύο πιο σημαντικά αναδιπλούμενα της Samsung για τη χρονιά, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6, αποκαλύφθηκαν πλήρως.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Με αναβαθμισμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

H Google φέρεται να αναβαθμίζει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επερχόμενη σειρά Pixel 9 σε έναν υπερήχων.