Nothing Phone (1): Ενημερώνεται με Nothing OS 1.1.3 και βελτιώνει την κάμερα

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Ενημερώνεται με Nothing OS 1.1.3 και βελτιώνει την κάμερα

Μπαίνοντας ο Αύγουστος, το Nothing Phone (1) ενημερώθηκε με το Nothing OS 1.1.2. Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, η συσκευή λαμβάνει νέα ενημέρωση.

Το Nothing OS 1.1.3 κυκλοφορεί ήδη σε συσκευές σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί του μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και πολλές βελτιώσεις κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα για την κάμερα, περιμένουμε βελτιωμένη ευκρίνεια φωτογραφίας κατά τη χρήση της μπροστινής κάμερας, ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας φωτογραφιών Night Mode και HDR, πλουσιότερο κορεσμό χρωμάτων κατά τη χρήση του ultrawide αισθητήρα, λιγότερο θόρυβο και περισσότερη ευκρίνεια κατά το ζουμ. Ακόμα, όταν χρησιμοποιούμε τα Glyph, οι εικόνες θα ρυθμίζονται αυτόματα στο “βέλτιστο χρώμα και φωτεινότητα”. Τέλος υπάρχει μια πρόσθετη υπενθύμιση για τον καθαρισμό των φακών της κάμερας.

Ακόμα, με την ενημέρωση έρχεται μια επιλογή ενεργοποίησης της προσαρμοζόμενης μπαταρίας της Google για “έξυπνη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας” και μια επανασχεδιασμένη UI επαλήθευσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για εφαρμογές τρίτων.

Παράλληλα, επιδιορθώθηκαν πολλά σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου ενός που προκάλεσε κολλήματα σε εφαρμογές όπως το Twitter, το Play Store και άλλα, ένα που εμπόδισε το hotspot για κινητά να λειτουργήσει σωστά και ένα που κράσαρε την οθόνη κλειδώματος όταν πατούσαμε μια ειδοποίηση και στη συνέχεια προσπαθούσαμε να ξεκλειδώσουμε με δακτυλικό αποτύπωμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.