Nothing Phone (1): Η αναβάθμιση Nothing OS 1.5.3 φέρνει βελτιώσεις

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Η αναβάθμιση Nothing OS 1.5.3 φέρνει βελτιώσεις

Το Nothing’s Phone (1) λαμβάνει τώρα μια νέα ενημέρωση λογισμικού, την πρώτη μετά την εγκατάσταση της σταθερής έκδοσης του Nothing OS 1.5, που έφερε το Android 13.

Η νέα έκδοση, η οποία άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα ως λήψη 91 MB over-the-air, ονομάζεται Nothing OS 1.5.3. Φέρνει  βελτιώσεις στις ταχύτητες φόρτωσης εφαρμογών και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη σε έναν νέο αλγόριθμο διαχείρισης μνήμης που μειώνει τους χρόνους επανεκκίνησης της εφαρμογής πάνω από 35% και μειώνει την κατανάλωση της CPU.

Ακόμα φέρνει υποστήριξη για μη αυτόματη προσθήκη παιχνιδιών στη λειτουργία παιχνιδιού, πιο ομαλά animation, “βελτιωμένη μετάβαση δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταξύ της οθόνης κλειδώματος και AOD”, νέες ταπετσαρίες και βελτιωμένη σταθερότητα συστήματος. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά Nothing’s Ear (2), τα οποία θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα με την ενημέρωση γίνονται και οι διορθώσεις σφαλμάτων, οι οποίες είναι πολλές. Εκτός από τις γενικές, ξεχωρίζουν οι επιδιορθώσεις για την ασυνήθιστη εμφάνιση της λειτουργίας Night Light, τα φώτα Glyph που δεν εμφανίζονται για εισερχόμενες κλήσεις WhatsApp, τα φριζαρίσματα κατά την αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube και τα δεδομένα καιρού που δεν εμφανίζονται στο widget Quick Look.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.