Nothing Phone (1): Η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις

Μπορεί η Nothing να μην έχει εξοπλίσει με Android 13 το Phone (1), ωστόσο έχει προσφέρει στη συσκευή πολλές μικρές ενημερώσεις για να κάνει την εμπειρία χρήστη πιο ευχάριστη. Τώρα κυκλοφόρησε το πρόσφατο Nothing OS 1.1.6.

Αυτή φέρνει υποστήριξη για τον AR Core της Google, ενώ για την κάμερα υπόσχεται πιο ευκρινή βίντεο με βελτιωμένη σταθερότητα και πάντα ενεργοποιημένη από προεπιλογή φωτεινή ένδειξη εγγραφής. Η εμπειρία εκκίνησης θα πρέπει να είναι πιο ομαλή, η κατάσταση της μπαταρίας που εμφανίζεται είναι πιο ακριβής και το ηχητικό εφέ NFC έχει ενημερωθεί.

Η μέγιστη φωτεινότητα κατά την προβολή περιεχομένου HDR έχει αυξηθεί, αλλά το πόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί. Τον Αύγουστο υπήρχε κάποια διαμάχη σχετικά με τη μέγιστη φωτεινότητα του πάνελ, η οποία διαφημίστηκε ως 1.200 nits, αλλά δεν τα έπιασε ποτέ.

Σύμφωνα με τη Nothing, το hardware είναι ικανό να το πετύχει αλλά προκειμένου να προσφέρει “μια ισορροπημένη εμπειρία χρήστη όσον αφορά τη θερμότητα και την κατανάλωση μπαταρίας” περιορίστηκε σε λογισμικό στα 700 nits.

Τέλος, υπάρχουν μερικές βελτιώσεις που σχετίζονται με το Glyph: μια ενημερωμένη, «πιο αντιδραστική» κινούμενη εικόνα Flip to Glyph, καθώς και η λυχνία φόρτισης Glyph που τώρα «συγχρονίζεται με το ηχητικό εφέ». Φυσικά, αναφέρονται και οι συνήθεις ανώνυμες “γενικές διορθώσεις σφαλμάτων”.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί σταδιακά και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να διαρρεύσει σε όλες τις μονάδες της φύσης. Έχει μέγεθος 62 MB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.