Nothing phone (1): Με ενσύρματη φόρτιση 33W

Nothing Phone (1), Nothing phone (1): Με ενσύρματη φόρτιση 33W

Κάθε μέρα έχουμε και κάτι καινούργιο να πούμε για το Nothing Phone (1). Είτε μας τροφοδοτεί η εταιρεία με στοιχεία είτε βγαίνουν διάφορα leaks. Aυτή τη φορά, μια καταχώρηση της συσκευής στον ιστότοπο της TUV Sud αποκαλύπτει ότι θα μπορεί να φορτίζει έως και 11V 3A, που ισούται με 33W. Δεν έχει, λοιπόν, ισχυρή γρήγορη φόρτιση αλλά και το chipset της συσκευής είναι mid-range, oπότε κάτι τέτοιο έπρεπε να περιμένουμε.

Το Phone (1) βαθμολογήθηκε από την TUV Sud μαζί με έναν φορτιστή που φορτίζει 45W. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα περιλαμβάνεται στο κουτί λιανικής ή αν, για περιβαλλοντικούς λόγους, θα πωλείται ξεχωριστά όπως το κάνουν Samsung και Apple.

Συγκεντρώνοντας τις πληροφορίες, το Nothing Phone (1) θα παρουσιαστεί τελικά στις 12 Ιουλίου. Θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,55 ιντσών 120 Hz με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, το Snapdragon 778G+ SoC, καθώς και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Θα πρέπει να πωλείται από 470 € στην ΕΕ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.