Nothing Phone (1): Έτοιμο για το Android 14 Beta 1

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Έτοιμο για το Android 14 Beta 1

Το Google I/O έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου και είναι το event που περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Android 14 και να ξεκινήσει και το πρόγραμμα beta.

Πριν την κυκλοφορία του λειτουργικού, ο τεχνολογικός γίγαντας στέλνει προσκλήσεις για early access σε κατασκευαστές smartphone, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία υιοθέτησης και ενσωμάτωσης των νέων δυνατοτήτων.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου, η Nothing ανακοίνωσε ότι το Nothing Phone (1) της θα λάβει σύντομα μια ενημέρωση Android 14 Beta 1 και θα ξεκινήσει τη διαδικασία. Μεγάλη στιγμή για την εταιρεία του Carl Pei που τώρα προσπαθεί να εδραιωθεί στο χώρο.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας με Snapdragon 778G+ SoC, το Phone (1) θα αποκτήσει έγκαιρη πρόσβαση στα πιο πρόσφατα και καλύτερα χαρακτηριστικά της Google. Επίσης, θα είναι η δεύτερη σημαντική ενημέρωση του τηλεφώνου που κυκλοφόρησε με το Android 12 πέρυσι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.