Nothing Phone (1): Παίρνει το Nothing OS 1.5 beta που βασίζεται σε Android 13

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Παίρνει το Nothing OS 1.5 beta που βασίζεται σε Android 13

Την 1η Δεκεμβρίου, η Nothing άρχισε να δέχεται εγγραφές για την επερχόμενη ανοιχτή έκδοση beta του Nothing OS 1.5, βασισμένη στο Android 13.  Η εταιρεία είχε νωρίτερα καταστήσει σαφές ότι μια σταθερή έκδοση του λογισμικού δεν θα ήταν διαθέσιμη στους κατόχους Nothing Phone (1) πριν το τέλος της χρονιάς.

Σήμερα η πρώτη beta άρχισε να κυκλοφορεί σε όσους έχουν εγγραφεί για να τη λάβουν. Το Nothing OS 1.5 συνοδεύεται από μια νέα εφαρμογή καιρού με προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη Nothing, αυξήσεις έως και 50% στις ταχύτητες φόρτωσης εφαρμογών, διαθέσιμους περισσότερους συνδυασμούς χρωμάτων για την αντιστοίχιση εφαρμογών τρίτων στην ταπετσαρία, έναν νέο σαρωτή κώδικα QR στις Γρήγορες ρυθμίσεις, μια προεπισκόπηση του πρόχειρου στο κάτω μέρος της οθόνης για γρήγορες επεξεργασίες πριν την επικόλληση και μια νέα εμφάνιση για τον Έλεγχο πολυμέσων.

Ακόμα, προσφέρεται η δυνατότητα κλεισίματος ενεργών εφαρμογών παρασκηνίου από την περιοχή ειδοποιήσεων, αύξηση της μνήμης παρασκηνίου που μειώνει την αναμονή για τη φόρτωση των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά και μια νέα δυνατότητα αυτοεπισκευής που “κάνει το Phone (1) να λειτουργεί σαν καινούργιο” διαγράφοντας αχρησιμοποίητη προσωρινή μνήμη και ξεπερασμένα System dumps.

Επίσης, φέρνει καλύτερες Γρήγορες ρυθμίσεις με νέα αναδυόμενα παράθυρα δικτύου και συσκευών Bluetooth, νέο περιβάλλον χρήστη για έλεγχο της έντασης του ήχου χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα της οθόνης και βελτιωμένη λειτουργία παιχνιδιού με νέα διεπαφή χρήστη για φωτεινές ειδοποιήσεις.

Παράλληλα, η συσκευή λαμβάνει το πακέτο της Google για το Android 13, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εργαλείου επιλογής φωτογραφιών, της νέας άδειας ειδοποίησης, αδειών νέων πολυμέσων και υποστήριξης για τη χρήση διαφορετικών εφαρμογών σε διαφορετικές γλώσσες.

Η τελική, σταθερή έκδοση του Nothing OS 1.5 αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας, να φτάσει στις «αρχές του 2023».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Android 14

Μετά την κυκλοφορία της σταθερής ενημέρωσης σε Android 14 για το Nothing Phone (2), ξεκίνησε η beta έκδοση για το Νοthing Phone (1).

Smartphones Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone: Πρόσβαση στο ChatGPT από την αρχική οθόνη

Οι χρήστες Nothing Phone (1) και (2) μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το ChatGPT της OpenAI ως φωνητικό οδηγό από το πάνελ Γρήγορων ρυθμίσεων.

Smartphones featured Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του Android 14

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing κυκλοφόρησε τη σταθερή ενημέρωση για το Android 14 για το Phone (2) και τώρα στρέφει την προσοχή της στο Phone (1).

Smartphones Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (2): Συνεργασία με τους Swedish House Mafia για Glyph Sound Pack

Το Nothing Phone (2) θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Ιουλίου και η Nothing δίνει σχεδόν καθημερινά “τυράκι” στο καταναλωτικό κοινό.