Nothing Phone (2): Διέρρευσαν τα specs της premium συσκευής

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Διέρρευσαν τα specs της premium συσκευής

Η Nothing αρέσκεται στο να τερματίζει το παιχνίδι των teaser πριν από την κυκλοφορία των προϊόντων της. Έτσι και τώρα με το Nothing Phone (2) έχει ξεκινήσει από το MWC 2023, όταν η εταιρεία αποκάλυψε ότι η επόμενη συσκευή της θα διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1.

Είναι γνωστό και δεδομένο πως το Phone (2) θα είναι μια πιο premium συσκευή που θα φτάσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι.

Τώρα, όμως, έχουμε πρόσβαση σε ένα αρκετά πλήρες σύνολο υποτιθέμενων προδιαγραφών για το επερχόμενο smartphone. Και μαζί ένα νέο render, βασισμένο σε μια πρόσφατη εικόνα teaser από το πίσω μέρος του τηλεφώνου.

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Διέρρευσαν τα specs της premium συσκευής

Το Phone (2) προφανώς θα συνδυάσει το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 με 8 GB ή 12 GB LPDDR5 RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Η οθόνη του αναμένεται να είναι ένα πάνελ AMOLED 6,55 ιντσών με ανάλυση FullHD+, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η λίστα των πιθανών προδιαγραφών περιλαμβάνει επίσης ένα κύριο snapper 50MP με OIS, μαζί με δύο άλλες κάμερες – πιθανότατα μια ultrawide και μια ακόμα βοηθητική κάμερα.

Φέρεται να έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία και NFC, μια μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση και ασύρματη φόρτιση. Επίσης, αναφέρεται πως θα τρέχει Android 13 με skin NothingOS 1.5. H συσκευή θα έχει γυαλί στο πίσω μέρος και μπροστά και ένα πλαίσιο αλουμινίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.