Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

nothing phone (2), Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Aπό τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Carl Pei ότι ένα Nothing Phone (2) είναι στα σκαριά ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το SoC που θα φοράει η επερχόμενη συσκευή, η οποία θα έχει μια πιο flagship προσέγγιση.

Τώρα, ένα στέλεχος της Qualcomm αποκάλυψε στα social media πως το smartphone θα “τρέχει” με τον Snapdragon 8+ Gen 1.

Aυτή η πληροφορία έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που ήθελαν το Nothing Phone (2) να έρχεται με Snapdragon 8 Gen 2. Ο ίδιος ο Pei είχε μπερδέψει τα πράγματα καθώς είχε αποφύγει να πει τη λέξη flagship και είχε αρκεστεί να πει πως θα έχει ανώτερες προδιαγραφές από το Phone (1).

Tελικά, ο SVP και GM της Qualcomm της επιχειρηματικής μονάδας Mobile, Compute και XR, Alex Katouzian, πήγε στο LinkedIn για να συγχαρεί τον Carl Pei και την ομάδα του για την επερχόμενη κυκλοφορία του Phone (2) και τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας τα πάντα.

nothing phone (2), Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Έκτοτε, η ανάρτηση επεξεργάστηκε για να αφαιρεθεί η πληροφορία ότι ο επεξεργαστής θα είναι η Gen 1 και όχι η Gen 2. Πριν από την επεξεργασία της, ωστόσο, λήφθηκε αμέσως ένα στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης και κοινοποιήθηκε από την 91Mobiles.

Τα νέα προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα καθώς το Snapdragon 8+ Gen 1 είναι ένα πολύ ισχυρό τσιπ σε σύγκριση με τον επεξεργαστή 778G+ που τροφοδοτεί αυτήν τη στιγμή το Nothing Phone (1), αλλά δεν είναι και το πιο πρόσφατο και καλύτερο που έχει να προσφέρει η εταιρεία. Αν η τιμή συνεχίσει να είναι πιο προσιτή, ωστόσο, ίσως αυτός είναι ένας συμβιβασμός για να μειωθούν τα έξοδα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Carl Pei iPhone 15

O Carl Pei της Nothing σχολιάζει τα νέα προϊόντα της Apple

O CEO της Nothing, Carl Pei, που ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OnePlus, αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα προϊόντα που αποκάλυψε η Apple.

Business Carl Pei featured Nothing

Nothing Phone (2): Πρώην στέλεχος της OnePlus θα ηγείται του λανσαρίσματος

H Nothing, προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο το πρώην προσωπικό της OnePlus και αυτή τη στιγμή το 70% της ομάδας λογισμικού είναι από εκεί.

Smartphones Carl Pei Nothing Qualcomm Snapdragon

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

H Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρισκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο.

Smartphones Carl Pei featured Nothing Phone 1

Ο Carl Pei αξιολογεί το OnePlus 11 και το συγκρίνει με το Nothing Phone (1)

Ο συνιδρυτής της OnePlus και νυν διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το OnePlus 11.