Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

Τον Φεβρουάριο, η Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρίσκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο τσιπ θα είναι αυτό.

Αργότερα ένα στέλεχος της Qualcomm σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι θα ήταν το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, αλλά μάλλον βιάστηκε να το πει αφού η ανάρτηση αργότερα τροποποιήθηκε για να αφαιρεθεί το όνομα του τσιπ. Τώρα έφτασε η στιγμή, ωστόσο, να επιβεβαιωθεί ότι το Nothing Phone (2) θα τροφοδοτείται τελικά από τον Snapdragon 8+ Gen 1.

Η επιβεβαίωση προέρχεται από τον ίδιο τον ιδρυτή της Nothing, Carl Pei ο οποίος το έγραψε στο Twitter, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους για τους οποίους επέλεξε αυτόν τον επεξεργαστή.

Σύμφωνα με τον Pei, λοιπόν, ο Snapdragon 8+ Gen 1 θα boostάρει τις επιδόσεις, αλλά «δεν αφορά μόνο την ταχύτητα – πρόκειται για το πλήρες πακέτο», καθώς «η επιλογή ενός Snapdragon 8 Series και όχι 7 Series φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας μπαταρίας, της συνδεσιμότητας δικτύου και των δυνατοτήτων της κάμερας, μεταξύ άλλων.”

Ο Pei είπε επίσης ότι το Snapdragon 8+ Gen 1 επιλέχθηκε επειδή «είναι το καλύτερο στην κατηγορία του όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας και τη διαχείριση θερμότητας».

Εκτός από το chipset, το Nothing δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα άλλες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά του Phone (2) αλλά, αφού ο Pei αγαπάει τα teaser ως marketing strategy, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.