Nothing Phone (2): Θα κατασκευαστεί στην Ινδία

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Θα κατασκευαστεί στην Ινδία

Η Nothing, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι έτοιμη να λανσάρει το δεύτερο smartphone της, το Nothing Phone (2), και, όπως το πρώτο, θα κατασκευάζεται στην Ινδία.

Πιο συγκεκριμένα, το Nothing Phone (1) κατασκευάστηκε σε μια εγκατάσταση στο Ταμίλ Ναντού. Την κατασκευή του Phone (2) θα αναλάβει η BYD Electronic, μια εταιρεία με έδρα το Shenzhen.

To Nothing Phone (2) θα χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά για το τηλέφωνο και τη διαδικασία κατασκευής και η συνολική εκπομπή CO2 από την κατασκευή κάθε μονάδας έχει μειωθεί στα 53,45 κιλά. Αυτό σημαίνει 5 κιλά λιγότερο από την προηγούμενη συσκευή.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει η εταιρεία, το νέο της μοντέλο θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1 και μια μπαταρία 4.700 mAh. Θα έχει επίσης μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης 6,7” (από 6,55” και 4.500 mAh). Η εταιρεία υπόσχεται 3 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα και θα είναι διαθέσιμο και στις ΗΠΑ, κάτι που δεν ίσχυε για το πρώτο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.

Gear Nothing

Nothing Ear & Nothing Ear (a): Μεγάλο leak για τα ακουστικά πριν την παρουσίαση της 18ης Απριλίου

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing αποκάλυψε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει στις 18 Απριλίου τα ακουστικά Nothing Ear και Nothing Ear (a).