Nothing Phone (2): Το premium smartphone έρχεται το καλοκαίρι

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Το premium smartphone έρχεται το καλοκαίρι

H Nothing, η εταιρεία του Carl Pei co-founder της Oneplus, επέλεξε το Twitter για να ανακοινώσει ότι το Nothing Phone (2) είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και πως θα πρόκειται για μια premium συσκευή.

Μία από τις μέχρι στιγμής διαρροές για το smartphone αφορά στο chipset του, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι το Snapdragon 8 Plus Gen 1 της Qualcomm. Άλλες φήμες το θέλουν να φορά Snapdragon 8 Plus Gen 2 μια ενισχυμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2.

To teaser που δημοσίευσε η εταιρεία αποκαλύπτει αυτό που φαίνεται να είναι η επάνω δεξιά γωνία της συσκευής με ένα κόκκινο φως που αναβοσβήνει. Όταν ακολουθείτε τον σύνδεσμο στο tweet για να εγγραφείτε για ενημερώσεις, εμφανίζεται μια μεγαλύτερη έκδοση της εικόνας teaser που δείχνει λίγο περισσότερες λεπτομέρειες και ένα πρόσθετο στοιχείο σχεδίασης.

Nothing Phone (2), Nothing Phone (2): Το premium smartphone έρχεται το καλοκαίρι

Δύο πράγματα είναι εμφανή με την πρώτη ματιά: Το κόκκινο φως που αναβοσβήνει και η παρουσία αυτού που φαίνεται να είναι ένα slider. Το Nothing Phone (1) χαρακτηρίζεται από τα φώτα LED που αναβοσβήνουν στο πίσω μέρος και περιλαμβάνει ήδη μια ένδειξη φωτός εγγραφής που αναβοσβήνει όπως ακριβώς αναβοσβήνει στο teaser. Μένει να δούμε αν έχει και εδώ την ίδια λειτουργία ή αν προσφέρει και κάτι επιπλέον.

Ακόμα, ο διακόπτης που φαίνεται θα μπορούσε να είναι ένα alert slider ή διακόπτης σίγασης, αλλά μπορεί απλώς να αποτελεί στοιχείο της σχεδίασης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jericho

….. πόσο καλά τα πήγε (στις πωλήσεις) το Nothing Phone 1? Δεν ζητούσε αφύσικα πολλά χρήματα για ένα αμφιβόλου ποιότητας κινητό, με mediatek, μια εντελώς άγνωστη (νέα) εταιρία στην αγορά? (Ήρεμα ρωτάω)

Thanasis Pap

Δεν είχε mediatek επεξεργαστή. Είχε snapdragon 778G. Επίσης μπορεί η εταιρεία να είναι νέα, αλλά ο CEO της έχει βγάλει πολλά επιτυχημένα τηλέφωνα με την OnePlus και έχει πολύ μεγάλη πείρα. Επίσης σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του προήλθαν από την OnePlus. Η νέα εταιρεία που έφτιαξε αφού αποχώρησε από την 1+ θυμίζει πιο πολύ την παλιά 1+ σε συσκευές. Οπότε όλοι οι tech geeks δέχθηκαν με χαρά το κινητό αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.