Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν φωτογραφίες και προδιαγραφές

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν φωτογραφίες και προδιαγραφές

Το Nothing Phone (2a) θα είναι η επόμενη συσκευή που θα δούμε από τη Nothing και τα τελευταία επίσημα teaser υποδεικνύουν ότι η παρουσίαση είναι κοντά. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του smartphone.

Μια πρόσφατη διαρροή αποκάλυψε πως θα χρησιμοποιεί ένα chipset MediaTek Dimensity 7200 και πως η πίσω σχεδίαση θα είναι τελείως διαφορετική με ένα σχέδιο τριών glyph.

Τώρα, μια νέα διαρροή από τον leaker Yogesh Brar δείχνει μια συσκευή σε μερικές φωτογραφίες. Πρόκειται για μια μονάδα PVT, η οποία σημαίνει “Δοκιμή επικύρωσης παραγωγής”, δηλαδή μια μικρή αρχική παρτίδα παραγωγής που προορίζεται να επικυρώσει και να επαληθεύσει ότι οι διαδικασίες κατασκευής λειτουργούν σωστά και ότι οι συσκευές πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές και πρότυπα ποιότητας. Συνηθίζεται τέτοιες πρώιμες μονάδες να είναι μέσα σε μια μεγάλη εξωτερική θήκη που προορίζεται ειδικά για να κρύψει το σχεδιασμό τους. Κάτι που συμβαίνει κι εδώ.

Παρ’ όλα αυτά, μπορούμε ξεκάθαρα να διακρίνουμε την οριζόντια διάταξη της κάμερας στο πίσω μέρος, κάτι που δεν έχουμε δει σε άλλο τηλέφωνο Nothing. Αν υποθέσουμε ότι οι υπόλοιπες διαθέσιμες πληροφορίες από την πηγή είναι αξιόπιστες, το Nothing Phone (2a) θα έχει οθόνη OLED 6,7 ιντσών, 120 Hz, το προαναφερθέν chipset Dimensity 7200, σε συνδυασμό με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου (πιθανώς θα υπάρχουν και άλλες επιλογές μνήμης). Ακόμα, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο πίσω κάμερες 50MP, όπως στο Nothing Phone 2, αλλά μια selfie κάμερα 16MP. Το τηλέφωνο φαίνεται να τρέχει Nothing OS 2.5 και Android 14.

Αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρηθούν ως κάτι δεδομένο, καθώς η οθόνη Πληροφορίες στο τηλέφωνο αναφέρει επίσης χωρητικότητα μπαταρίας 1.000 mAh, κάτι που είναι λάθος.

Τέλος πάντων, η πηγή υποστηρίζει επίσης ότι μπορούμε να περιμένουμε την αποκάλυψη ενός Nothing Phone (2a) στο MWC το Φεβρουάριο του 2024 με τιμή περίπου 400 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.