Nothing Phone (2a): Δείτε το σε hands-on εικόνες

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Δείτε το σε hands-on εικόνες

Το επερχόμενο τηλέφωνο Nothing Phone (2a) αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και πλέον έχουμε πραγματικές εικόνες hands-on της συσκευής.

Στη συγκεκριμένη διαρροή βλέπουμε το smartphone με μια θήκη που καλύπτει το σχέδιο αλλά η εγκοπή στην οθόνη φαίνεται ξεκάθαρα. Στο πίσω μέρος του Nothing Phone (2a) βλέπουμε δύο κάμερες, οι οποίες το πιο πιθανό είναι να αποτελούνται από μια κύρια 50MP Samsung GN9 και έναν υπερευρυγώνιο φακό 50MP JN1.

Το Nothing Phone (2a) αναμένεται να κυκλοφορήσει με AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, θα είναι εξοπλισμένο με το chipset Dimensity 7200 της MediaTek με 8/12 GB RAM και 128/256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Δείτε το σε hands-on εικόνες Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Δείτε το σε hands-on εικόνες

Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή γύρω στα $400/€400.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Ανάμεσα στα πρώτα smartphone που θα επιτρέψουν πρόσβαση στο Android 15

Στο φετινό Google I/O ανακοινώθηκαν μια σειρά από βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα Αndroid μαζί με λεπτομέρειες για το νέο smartphone της εταιρείας, το Pixel 8a.

Smartphones ChatGPT Nothing Nothing Phone 1

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Nothing OS 2.5.5 με ενσωμάτωση ChatGPT

Το Nothing OS 2.5.5, το οποίο έγινε διαθέσιμο για το Phone (2) και το Phone (2α) τον περασμένο μήνα, έρχεται τώρα στο Phone (1).

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.