Nothing Phone (2a): Επιβίωσε από δοκιμασία πτώσης με ελάχιστες γρατσουνιές

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Επιβίωσε από δοκιμασία πτώσης με ελάχιστες γρατσουνιές

Το Nothing Phone (2a) είναι το πρώτο μεσαίας κατηγορίας smartphone της εταιρείας και έπρεπε να κάνει κάποιες εκπτώσεις συγκριτικά με τα πιο premium Nothing Phone 1 και Nothing Phone 2. Μπορεί να έχει Gorilla Glass 5 στο μπροστινό μέρος και αλουμινένιο μεσαίο πλαίσιο, αλλά το πίσω μέρος είναι πλαστικό.

Το PBKreviews υπέβαλε το smarphone σε δοκιμασίες αποδεικνύοντας ότι δεν είναι λιγότερο ανθεκτικό λόγω της κατασκευής του. Είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και πάνω από το 50% των πλαστικών ανακυκλώνονται επίσης. Ουσιαστικά, το Phone (2a) χρησιμοποιεί υλικά που έχουν απομείνει από την κατασκευή των buds Nothing Ear (2).

Στο βίντεο φαίνεται πως, μετά από αρκετές πτώσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά από μερικές γρατσουνιές . Το Gorilla Glass 5 στο μπροστινό μέρος μπορεί να κυκλοφόρησε το 2016, αλλά αποδείχθηκε αρκετό.

Το μεσαίο πλαίσιο μπορεί να είναι αλουμίνιο αλλά είναι καλυμμένο με βαφή. Ωστόσο, το χρώμα άντεξε πολύ καλά, όπως και η πλαστική πλάτη πέφτοντας στο πεζοδρόμιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.

Gear Nothing

Nothing Ear & Nothing Ear (a): Μεγάλο leak για τα ακουστικά πριν την παρουσίαση της 18ης Απριλίου

Την περασμένη εβδομάδα, η Nothing αποκάλυψε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει στις 18 Απριλίου τα ακουστικά Nothing Ear και Nothing Ear (a).