Nothing Phone (2a): Νέο leak αποκαλύπτει wallpapers και specs της κάμερας

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Νέο leak αποκαλύπτει wallpapers και specs της κάμερας

Nέο leak για το επερχόμενο Phone (2a) από τη Nothing έρχεται να δώσει στοιχεία για τις προδιαγραφές της κάμερας, τα χρώματα και τα προεπιλεγμένα wallpaper της συσκευής.

Σύμφωνα με το Smartprix, σε συνεργασία με την αξιόπιστη tipster Kamila Wojciechowska, το Phone (2a) διαθέτει σύστημα διπλής πίσω κάμερας, με έναν κύριο αισθητήρα Samsung S5KGN9 50MP με μέγεθος 1/1,5 ίντσας και μέγεθος pixel 1,0 micron. Αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται καθαρές λεπτομέρειες και απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Ο δεύτερος αισθητήρας θα είναι ένας 50MP Samsung S5KJN1 Ultrawide.

Όσον αφορά στις selfie, έχουμε μια κάμερα Sony IMX615 32MP, ίδια με αυτήν στο OnePlus 10.

Ακόμα, το τηλέφωνο διαθέτει πάνελ AMOLED 120Hz με ανάλυση 1084×2412. Λέγεται ότι κατασκευάζεται από τη Visionox και την BOE στην Κίνα και φημολογείται ότι έχει μέγεθος 6,7 ίντσες.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα της συσκευής, το Phone (2a) λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα προσαρμοσμένα για την Ινδία, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και το παγκόσμιο κοινό. Αυτή η ευρύτερη προσέγγιση σηματοδοτεί τη φιλοδοξία της Nothing να κατακτήσει την αγορά της μεσαίας κατηγορίας τηλεφώνων σε ευρύτερη κλίμακα.

Η συσκευή φέρεται να είναι διαθέσιμη σε μαύρο και άσπρο, με πιθανότητα να έρθει ακόμα μια απόχρωση, άγνωστη μέχρι στιγμής. Επίσης, έχουν διαρρεύσει οι προφορτωμένες ταπετσαρίες. Με τις εύστοχες ονομασίες «Ruxe», «Nexul», «Azunim White», «Orbique», «Rubrane Black», «Ambra» και «Virmar» αντικατοπτρίζουν την μοντέρνα αισθητική του τηλεφώνου.

Nothing Phone (2a), Nothing Phone (2a): Νέο leak αποκαλύπτει wallpapers και specs της κάμερας

Η επίσημη αποκάλυψη του Nothing Phone (2a) λέγεται ότι θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2024, στην εκδήλωση “Nothing to See” στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.