Nothing Phone 2a Plus: Ανάρτηση στο Χ με Pokemon αποκαλύπτει ότι είναι στα σκαριά

Nothing Phone 2a Plus, Nothing Phone 2a Plus: Ανάρτηση στο Χ με Pokemon αποκαλύπτει ότι είναι στα σκαριά

Τον Μάρτιο, η Nothing κυκλοφόρησε το Nothing Phone 2a, ένα από τα πιο προσιτά τηλέφωνά της και τώρα φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Nothing Phone 2a Plus.

Η εταιρεία διαφήμισε πρόσφατα το project με μια εικόνα του Pokemon Mega Aerodactyl στο X και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα σύμβολο συν. Για κάποιους, αυτό μπορεί να φαίνεται ακαταλαβίστικο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα teaser για ένα Nothing Phone 2a Plus.

Η Nothing χρησιμοποιεί πλάσματα από τον κόσμο των Pokemon για τα κωδικά ονόματα των συσκευών της και το Phone 2a ονομαζόταν Aerodactyl. Στη σειρά Pokemon, το Mega Aerοdactyl είναι ένα εξελιγμένο Aerodactyl. Αυτό υποδηλώνει λίγο πολύ ότι θα δούμε ένα εξελιγμένο τηλέφωνο 2a και με το σύμβολο “συν” στην ανάρτηση στο Χ , πιθανότατα σημαίνει ότι θα έρθει ένα Nothing Phone 2a Plus.

Επίσης, αυτή η ερμηνεία επιβεβαιώνεται από την ινδική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Jio, η οποία έχει καταχωρίσει ένα Nothing Phone 2a Plus στη βάση δεδομένων της, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Mukul Sharma.

Nothing Phone 2a Plus, Nothing Phone 2a Plus: Ανάρτηση στο Χ με Pokemon αποκαλύπτει ότι είναι στα σκαριά

Δεν υπήρξαν διαρροές στις προδιαγραφές του Nothing Phone 2a Plus ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι πιθανό το τηλέφωνο να προσφέρει ισχυρότερη απόδοση. Το Phone 2a διαθέτει ήδη μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών, επομένως η έκδοση Plus είναι απίθανο να ονομάζεται Plus λόγω μεγαλύτερης οθόνης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Διαθέσιμο στην Ευρώπη – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a) Plus ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα σε ορισμένες αγορές, αλλά η Ευρώπη δεν ήταν ανάμεσά τους.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Επίσημο με Dimensity 7350 Pro, κάμερα selfie 50MP και φόρτιση 50W

Το Νothing Phone (2a) Plus είναι επίσημο και πρόκειται για ένα ανανεωμένο (2a) με ενημερωμένο chipset, selfie 50MP και δύο νέες χρωματικές επιλογές.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη σχεδίαση

H Νοthing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το Dimensity 7350 Pro.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές

Η Nothing πρόκειται να κυκλοφορήσει το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου, το οποίο θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 7350 SoC σε συνδυασμό με έως και 12 GB μνήμης RAM.