Nothing Phone (2a) Plus: Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη σχεδίαση

Nothing Phone (2a) Plus, Nothing Phone (2a) Plus: Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη σχεδίαση

H Νοthing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το Dimensity 7350 Pro. Τώρα, η μάρκα μοιράστηκε μερικά στοιχεία για τις κάμερες του Phone (2a) Plus.

H Νοthing έχει ανακοινώσει ότι το Phone (2a) Plus θα διαθέτει τρεις κάμερες 50MP – μία στο μπροστινό μέρος και δύο στο πίσω μέρος. Το brand δεν μπήκε στις λεπτομέρειες, αλλά η ανάρτηση στο X περιλαμβάνει μια εικόνα που μας δίνει μια γεύση από το πίσω σχέδιο του smartphone.

Ωστόσο, μια εικόνα του Nothing Phone (2a) Plus εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια πλήρη εικόνα του πίσω μέρους του. Μια άλλη φωτογραφία μας δείχνει πώς θα μοιάζει το κουτί λιανικής του smartphone.

Αύριο θα μάθουμε τα πάντα για τις προδιαγραφές, τις δυνατότητες, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα του Nothing Phone (2a) Plus.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.