Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Νοthing Phone (2a) Plus, Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Το brand ξεκίνησε τα συνηθισμένα της διαφημιστικά teaser, δίνοντάς μας πληροφορίες πριν την ανακοίνωση.

Το Nothing Phone (2a) Plus θα τροφοδοτείται από το chipset Dimensity 7350 Pro της MediaTek, το οποίο χρονίζει έως και 3 GHz. Αυτό λογικά θα κάνει το Plus 10% πιο γρήγορο συνολικά από το Phone (2a) .

Επιπλέον, η GPU είναι 30% υψηλότερη σε αυτό το SoC σε σύγκριση με το Dimensity 7200 Pro του Phone (2a).

H Νοthing υποστηρίζει ακόμα ότι το Dimensity 7350 Pro είναι “αποκλειστικό παγκοσμίως”, αλλά αυτό είναι παραπλανητικό. Το Dimensity 7350 σίγουρα θα το δούμε σε άλλες συσκευές και απλώς η έκδοση “Pro” θα είναι αποκλειστική για τη Nothing και υποτίθεται ότι έχει προσαρμοστεί σε συνεργασία με την εταιρεία. Το ίδιο είχε συμβεί και με το Dimensity 7200 Pro στο Phone (2a), ωστόσο δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για το ποιες ήταν αυτές οι προσαρμογές.

Ακόμα, το Nothing Phone (2a) Plus θα έχει 12 GB RAM και θα υποστηρίζει 8 GB RAM Boost χρησιμοποιώντας εφεδρικό χώρο αποθήκευσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2024 Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Διαθέσιμο στην Ευρώπη – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα

Το Nothing Phone (2a) Plus ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα σε ορισμένες αγορές, αλλά η Ευρώπη δεν ήταν ανάμεσά τους.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Επίσημο με Dimensity 7350 Pro, κάμερα selfie 50MP και φόρτιση 50W

Το Νothing Phone (2a) Plus είναι επίσημο και πρόκειται για ένα ανανεωμένο (2a) με ενημερωμένο chipset, selfie 50MP και δύο νέες χρωματικές επιλογές.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Εικόνες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη σχεδίαση

H Νοthing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το Dimensity 7350 Pro.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές

Η Nothing πρόκειται να κυκλοφορήσει το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου, το οποίο θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 7350 SoC σε συνδυασμό με έως και 12 GB μνήμης RAM.