Nothing: Πρώτη γεύση από το smartphone του Carl Pei στις 23 Μαρτίου

Nothing, Nothing: Πρώτη γεύση από το smartphone του Carl Pei στις 23 Μαρτίου

Ο Carl Pei ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει το πρώτο Nothing smartphone στις 23 Μαρτίου, σε μία εκδήλωση που ονομάζει “The Truth”. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Nothing μπορεί να μας παρουσιάσει μία γκάμα συσκευών και όχι μόνο ένα μοντέλο.

Η εκδήλωση στις 23 Μαρτίου από τη Nothing αναμένεται να δώσει μία γεύση από όλα τα μοντέλα που ετοιμάζεται να φέρει η εταιρεία του Carl Pei μέσα στο 2022. Η Nothing μας λέει ότι το 2021 ήταν απλώς το “ζέσταμα”, υπονοώντας ότι το 2022 θα είναι μία χρονιά δυναμική για την εταιρεία. Ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στα teaser της εταιρείας είναι ο λογότυπος της Qualcomm, άρα δεν έχουμε απορία για τους επεξεργαστές που θα χρησιμοποιεί η Nothing στα smartphones της.

Nothing, Nothing: Πρώτη γεύση από το smartphone του Carl Pei στις 23 Μαρτίου

Σε αυτή τη φάση δεν έχουν γίνει γνωστές κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για το Nothing Phone, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία του πρώην ιθύνοντα νου της OnePlus έχει ήδη αντλήσει το ποσό των 144 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδότηση, άρα υπάρχει το απαιτούμενο κεφάλαιο για την παρουσίαση τουλάχιστον ενός high end smartphone.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Carl Pei iPhone 15

O Carl Pei της Nothing σχολιάζει τα νέα προϊόντα της Apple

O CEO της Nothing, Carl Pei, που ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OnePlus, αποφάσισε να σχολιάσει τα νέα προϊόντα που αποκάλυψε η Apple.

Business Carl Pei featured Nothing

Nothing Phone (2): Πρώην στέλεχος της OnePlus θα ηγείται του λανσαρίσματος

H Nothing, προσεγγίζει με επιθετικό τρόπο το πρώην προσωπικό της OnePlus και αυτή τη στιγμή το 70% της ομάδας λογισμικού είναι από εκεί.

Smartphones Carl Pei Nothing Qualcomm Snapdragon

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

H Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρισκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο.

Smartphones Carl Pei

Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Aπό τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Carl Pei ότι ένα Nothing Phone (2) είναι στα σκαριά ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το SoC που θα φοράει η επερχόμενη συσκευή, η οποία θα έχει μια πιο flagship προσέγγιση.