Nubia Red Magic 5G: Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 80W

Nubia Red Magic 5G, Nubia Red Magic 5G: Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 80W

Η Nubia ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο smartphone της που θα είναι το Red Magic 5G. Ο CEO και Co-Founder της εταιρείας, Ni Fei, δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μία φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι το Nubia Red Magic 5G θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 80W.

Η νέα τεχνολογία της Nubia

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ni Fei βλέπουμε διάφορες πληροφορίες οι οποίες αφορούν τις δυνατότητες φόρτισης του Red Magic 5G. Παρατηρώντας τα στοιχεία, βλέπουμε ότι η τάση θα μπορούσε να είναι στα 8,4 Volts και το ρεύμα στα 9,6 Ampere. Τα δεδομένα αυτά μεταφράζονται σε μία γρήγορη φόρτιση πάνω των 80W.

Παλαιότερα, η Xiaomi είχε αποκαλύψει μία τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 100W, την οποία ονομάζει Super Charge Turbo. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα ταχυφόρτιση καθιστά δυνατή την αναπλήρωση μιας μπαταρίας 4.000mAh μέσα σε μόλις 17 λεπτά. Οπότε, περιμένουμε το Red Magic 5G να έχει αντίστοιχες δυνατότητες φόρτισης.

Το Android Police επικοινώνησε με τον USB-IF, τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του προτύπου USB, και επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία φόρτισης της Nubia δεν είναι συμβατή με την τωρινή προδιαγραφή που έχει οριστεί για τη φόρτιση μέσω USB.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιεί στο Nubia Red Magic 5G κάποια δική της υλοποίηση, η οποία ενδεχομένως δεν θα είναι συμβατή με τους υπάρχοντες φορτιστές USB-PD.

Όπως και να έχει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε έως ότου η εταιρεία αποκαλύψει περισσότερα για την τεχνολογία ή να κυκλοφορήσει κάποιο smartphone που θα τη χρησιμοποιεί. Μέχρι τότε, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ισχύει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia

nubia Flip: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες παγκοσμίως για το πιο φθηνό αναδιπλούμενο της αγοράς

Το nubia Flip έκανε το ντεμπούτο του στο MWC 2024, όπου αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το φθηνότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στις διεθνείς αγορές.

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.