Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

H Nubia (sub-brand της ZTE) πρόκειται να παρουσιάσει ένα wearable smartphone στην έκθεση MWC 2019. Αυτό προκύπτει από αφίσα-teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με το μότο της εκδήλωσης να είναι το “Flex your Life”, αναφερόμενη προφανώς σε κάποια συσκευή με οθόνη curved.

Δεν ήταν αρχικά σαφές τι είδους ευέλικτη συσκευή θα μπορούσαμε να περιμένουμε, αλλά το γραφικό στην επίσημη πρόσκληση μοιάζει με το σχήμα μιας οθόνης που είδαμε στο τρέιλερ που έδειξε η Nubia στη τελευταία έκθεση IFA. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία αυτό που πρόκειται να δούμε θα ένα φορητό smartphone με κυρτή οθόνη που θα τυλίγεται γύρω από τον καρπό.

Nubia Flex your Life, Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

Ίσως το τελικό προϊόν που πρόκειται να ανακοινωθεί να φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο trailer, αλλά όποια και να είναι η τελική του εμφάνιση, το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται να δημιουργήσει αίσθηση εάν η παρουσίαση και η εμπειρία που θα προσφέρει είναι καλά σχεδιασμένα.

Αναρωτιόμαστε αν αυτή η συσκευή πρόκειται να τρέξει μια πιο light έκδοση του Android ή εάν η Nubia έχει αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και interface για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης και θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για το τι τελικά θα παρουσιάσει η Nubia.

Nubia Flex your Life, Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Η πιο ενδιαφέρων εξέλιξη όσον αφορά τα smartphones κατα την άποψη μου , ούτε οι κάμερες, ούτε τα *φακελο τηλέφωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.