Ο CEO της Xiaomi μας δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του "UD Fingerprint scanner" [video]


Βρισκόμαστε προ των πυλών της εφόδου των επόμενων smartphones που θα ενσωματώνουν την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μέσω οθόνης (UD Fingerprint scanner) και τι καλύτερο από μία επίδειξη από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi.
Η Xiaomi είναι γνωστή ως μία εταιρία που ταράζει τα νερά της αγοράς με τις χαμηλές τιμές της και το επιθετικό μάρκετινγκ που εφαρμόζει, αλλά ταυτόχρονα να ακολουθεί τους ανταγωνιστές της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Παρόλο που δεν ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε το notch ή την σχεδίαση τύπου “waterdrop” ή μια μεγάλη οθόνη ή τις διπλές κάμερες, η Xiaomi στοχεύει τώρα να το αλλάξει αυτό.
Ο Lin Bin, ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Xiaomi, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Weibo, επιδεικνύοντας ένα πρωτότυπο smartphone που χρησιμοποιεί την επόμενη γενιά σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε το δάχτυλό σας με ένα μόνο άγγιγμα και στη συνέχεια να ξεκλειδώσετε την οθόνη πατώντας στιγμιαία, σχεδόν οπουδήποτε.
Σύμφωνα με τον Lin Bin, η περιοχή ξεκλειδώματος είναι 50mm X 25mm, η οποία είναι 5 φορές μεγαλύτερη από την περιοχή Under Display που ισχύει μέχρι σήμερα και 15 φορές μεγαλύτερη από τον κλασσικό σαρωτή που βρίσκεται συνήθως στο πίσω μέρος των τηλεφώνων, που χρησιμοποιούνται από τη Xiaomi. Και δεν είναι μόνο ότι η επιφάνεια δράσης του είναι μεγαλύτερη, είναι γρήγορο και αξιόπιστο, τουλάχιστον σύμφωνα με το βίντεο. Μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο χωρίς καν να κοιτάζει την οθόνη.
Ενώ η τεχνολογία φαίνεται εξαιρετική και φαίνεται να δοκιμάστηκε σε τηλέφωνο με πρόσοψη του Xiaomi Mi 8, ο Lin Bin υποστηρίζει πως αν η συγκεκριμένη καινοτομία έχει μεγάλη αποδοχή μεταξύ των χρηστών, η εταιρεία θα εξετάσει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης του τελευταίου σαρωτή στις μελλοντικές συσκευές της Xiaomi. Μέχρι τότε θα έχουμε το smartphone Vivo APEX να μας προσφέρει αυτή τη τεχνολογία.
Fingerprint scanner, Ο CEO της Xiaomi μας δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του "UD Fingerprint scanner" [video]
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Η τεχνολογία του 6t πάντως είναι δράμα

Panos

@Apostolos Το λες από προσωπική εμπειρία;
Θέλει αρκετές προσπάθειες στην αρχή αλλά μετα στρώνει

Apostolos

Με την 9.11 είναι λιγο καλύτερα

ανδρεασ

Ειναι νωρις για την τεχνολογία αυτή.
Ακόμα και στο ΜΑΤΕ20 είναι αργό και όχι ακριβές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.