Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Κινέζος πούλησε νεφρό iPhone 4 2011 υποβάλλεται αιμοκάθαρση, Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του
Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.
Ο Xiao Wang ήταν δεκαεπτά χρονών το 2011 και το iPhone 4 ήταν το status symbol στο σχολείο του, και εκείνος ήθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήρθε σε συμφωνία, προφανώς μέσω κάποιου δικτύου εμπορίας οργάνων, για να πουλήσει το νεφρό του για 3200 δολάρια, τα οποία θα του εξασφάλιζαν την αγορά του iPhone 4 και με το παραπάνω, χωρίς να γνωρίζει πως αυτή η κίνηση θα του έβαζε σε ρίσκο την ίδια του τη ζωή.
Σύμφωνα με το Asia Online, η εγχείρηση έγινε σε ένα είδος “νοσοκομείου” το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες για την πραγματοποίηση της επέμβασης, με τον Xiao Wang να παθαίνει μόλυνση στο άλλο νεφρό και να κινδυνεύει η ζωή του. Οι γονείς του όχι μόνο δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να του αγοράσουν το iPhone τότε, αλλά δεν είχαν ούτε τα χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα για την αιμοκάθαρση που θα πρέπει να κάνει για όσο ζει.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Βραβείο….
μ….ιας

ΚώσταςD.

Κρίμα για το παιδί… Αλλά όπως μας έχουν κάνει σαν κοινωνία… Τα χειρότερα έρχονται στο άμεσο μέλλον…

Tasos

Τελικά υπάρχει πολύ χαζός κόσμος εκεί έξω!

Tasos Spanos

Επίσης υπάρχουν και κάποιοι που τα πιστεύουν όσα βλέπουν στο ίντερνετ

Αλέξανδρος

@ΚώσταςD τα είπες όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.