Ο Kirin 990 θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm της TSMC με ενσωματωμένο 5G modem;

Kirin 990 αρχιτεκτονική 7nm TSMC ενσωματωμένο 5G modem, Ο Kirin 990 θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm της TSMC με ενσωματωμένο 5G modem;

Μπορεί ο Kirin 980 της Huawei να παρουσιάστηκε στα τέλη Αυγούστου, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν ήδη αναφορές για τον Kirin 990 μαζί με τα χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει.

Σύμφωνα με πηγές από την Κίνα, η Huawei έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του επόμενου high-end επεξεργαστή της, με τον Kirin 990 να βασίζεται και αυτός στην αρχιτεκτονική των 7nm της Taiwan Semiconductor Manufacturer Company (TSMC) και αναμένεται να παρέχει ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Η επένδυση για την έρευνα και ανάπτυξη του HiSilicon Kirin 990 αναμένεται να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσά τα οποία είναι τεράστια και δείχνουν την πρόθεση της Huawei να πάει ακόμα ένα βήμα παρακάτω και να μη χάνει καιρό στην ανάπτυξη των επόμενων ναυαρχίδων της για το 2019.

Όπως είχαμε δει, ο Kirin 980 ήταν από τα πρώτα chipset που βασίστηκε στην αρχιτεκτονική των 7nm με τους πυρήνες Cortex-A76. Ο Kirin 990 θα βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική αλλά θα διαθέτει ενσωματωμένο το modem Balong 5000 που θα επιτρέπει στα smartphone που θα τον χρησιμοποιούν να συνδέονται στα 5G δίκτυα.

Τέλος, μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι η έρευνα και η ανάπτυξη του Kirin 990 έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές εν καιρώ.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Εγώ θέλω να δω πόσα χρόνια θα αντέξει ο κόσμος το 5G, 2-3, 5 το πολύ… Μετά θα κλέγονται για πονοκέφαλο και χίλια δυο ακομη… Εδώ θα είμαστε… Να το θυμάστε….

NikosAr

@ΚώσταςD
Για να μην δαιμονοποιούμε τα πάντα … τι ποιο απλό να υπάρχει η ρύθμιση στο κινητό 2G, 3G, 4G, 5G και να επιλέγουμε εμείς που θα δουλεύει … όπως ήταν -είναι σε κάποια τηλ. ακόμη ;

ΚώσταςD.

@NikosAr Το θέμα δεν είναι μόνο το κινητό (όπου και εκεί θα χρησιμοποιούν και κάποιο σύστημα ψύξης…) το θέμα είναι ότι θα γεμίσει ο τόπος κεραίες 5G!!!, Μιλάμε για τεράστια αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας… Ανεξάρτητοι επιστήμονες έχουν στείλει επιστολές με υπογραφές για το θέμα αυτό, ψαξτο…). Πέραν αυτού τα υπάρχοντα δίκτυα 2g 3g 4g θα υπάρχουν, δεν θα τα σταματήσουν .. Άλλο ένα θέμα είναι ότι δεν έχουμε μόνο το gps αλλά και 4-5 ακόμη…. Τέλος πάντων, αυτά είναι για τους λίγους και δεν σκοπεύω να το ξαναθιξω το θέμα γιατί προφανώς καταντάει κουραστικό για όσους τους δεν ενδιαφέρει, η τους αρέσει η απόλυτη άγνοια, τους περισσότερους δλδ… Οπότε σορυ κιόλας…

alekos

KώσταςD σωστός….αυτά θα ήθελα να τα έψαχναν και να τα έλεγε και κανένας youtuber -unboxer- tech enthusiast….αλλά ούτε τους ενδιαφέρει,ουτε (θέλουν) να το πιστέψουν,ούτε αν το γνωριζουν τολμούν να το πουν….μόνο η βολή μας. Αλλά και αυτοί θα παθαίνούν ότι θα παθαίνουμε εμείς όπως και τα παιδιά τους…ουτε για αυτά δεν τους νοιάζει άραγε ;

Flagship killer

Το 5G πόση διαφορά έχει πρακτικά από το 4G+?

Flagship killer

@Κώστας.D Επειδή το έχεις το άθλημα, όταν απενεργοποιω τα δεδομένα και δουλεύω μόνο WiFi , δε μειωνω την οποία ακτινοβολία; όχι στο 100% αλλά σε ένα ποσοστό; μιλαω6για προσωπική χρήση και όχι Φυσικά για τις κεραίες οι οποίες είναι το βασικό “κακό ” στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΚώσταςD.

@Flagship killer Ναι σωστά. Συνήθως στα δεδομένα αυξάνεται η ένταση της κεραίας όπως και κατά τη διάρκεια κλήσεων ή όταν στέλνουμε ή λαμβάνουμε μνμ με μέγιστο το sar body/head που δίνουν οι εταιρείες. Ακόμη και όταν είμαστε μακριά από κεραία κινητής… .

Darth

@ΚώσταςD. οταν ειμαστε μακρια α0ο της κεραιες συσκευη εκπεμπει ακομη περρισοτερο και γενικος οσο ποιο κοντα τοσο μικροτερη εκπομπη εχει

alekos

Έλεος ρε techblog…. γράφεις για 5G και εσύ ούτε ένα edit δεν μπορείς να βάλεις στα σχόλια…
και όποτε γράφω απο κινητό απλά δεν εμφανίζονται τα μηνύματα ΕΛΕΟΣΣΣ

υγ: ΚώσταςD επειδή βαριέμαι να ξαναγράψω πάλι ένα σεντόνι +100000

ΚώσταςD.

Darth ναι ακριβώς αυτό εννοώ…

Michail

Ο Κώστας D είναι ο κλασικός άσχετος Έλληνας που σπέρνει φόβο και υπάρχουν χίλιοι δύο από κάτω που λένε +1000 χωρίς καμία απόδειξη για αυτά που λένε. Καλή τύχη στο κυνήγι μαγισσών λοιπόν. Οι ίδιοι λέγανε τα ίδια για την Τετάρτη γενιά. Οι ίδιοι γελοίοι λένε τα ίδια για την Πέμπτη γενιά. Κάθε φορά γελάμε με τους ίδιους.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

michail ειναι ψεκασμενοι!

ΚώσταςD.

@Michail ενώ εσύ ο ψαγμενος απλώς πετάς ένα “γελοίοι” και έκλεισε το επιχείρημα σου… Μπράβο ρε μεγάλε! Για αυτό παμε μπροστά σε αυτόν τον πλανήτη! Γιατί ότι και αν σας πουν το δέχεστε χωρίς δεύτερη σκέψη το πλείστον της μάζας, γιατί είστε πρόβατα και μάλιστα ψεκασμενα πρόβατα, ακόμη χειρότερα. Νομίζεις ότι με την ήδη υπάρχουσα ακτινοβολία δεν εχουν δημιουργηθεί προβλήματα και στους ανθρώπους και στα ζώα και στη φύση.. “Χίλια δυο” μπορώ να σου πω… Περιμένεις επίσημα να βγουν και να τα παραδεχτούν ποτέ; Μα ποτέ όμως!!!! Εκτός αν αναγκαστούν στο μέλλον… Μείωση πληθυσμού θέλουν… Φαρμακοβιομηχανίες υπάρχουν… Καρκινοπαθείς αυτιστικοί και χίλια δυο… Τη ζωουλα μας και χεστηκαμε για τις επόμενες γενιές… Αυτό θέλουν… τα πρόβατα υπάκουα στο μαντρί… Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι έτσι… Υπάρχουμε και οι εξαιρέσεις τι να κάνουμε… Καλή αφύπνιση “πρακτορακο”..
Υ.Γ. πετάχτηκε και ο άλλος σαν την πορδή από κάτω να μας πει ψεκασμεμους ο ψεκασμενος.. Τι άλλο θα διαβάσω.. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ΚώσταςD.

Επειδή δεν μου βγήκε το σχόλιο και βαριέμαι να ξαναγράφω… Καλόν “ύπνο” σας αξίζει… Όχι όμως και σε εμάς… Τι να κάνουμε… Ξυδακι…🤔🤔🤔👍👍👍

Ekimolaos

@ΚώσταςD
Δεν ξέρω αν πρέπει να σε πάρω στα σοβαρά, γιατί από άλλα σχόλια που έχω δει να κάνεις, φαίνεται ότι είσαι ξεκάθαρα fan των θεωριών συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο internet από “επιστήμονες” που αν τους google-άρεις δεν υπάρχουν καν… Όπως και οι “επιστήμονες” στους οποίους αναφέρεσαι.

Καλή η καχυποψία αλλά βάλε και λίγη λογική στη ζωή σου. Αυτοί οι “κακούλιδες” (δεν ξέρω ποιά εκδοχή πιστεύεις. Εξωγήινοι; Illuminati; Μασόνοι; Έχετε και 42 εκδοχές…) που βάζουν τις κεραίες, γιατί να τις βάλουν εφόσον θα κάνουν κακό και στους ίδιους; Και μην πεις για “αντίδοτα” και φάρμακα για την ακτινοβολία γιατί θα πάθω τέτανο.

Η άγνοια είναι κακό πράγμα, συμφωνώ. Αλλά η παραπληροφόρηση είναι έγκλημα.

ΚώσταςD.

@Ekimolaos Ότι θες πίστεψε… Δεν μπορώ να σου εξηγήσω εδώ σε λίγες σειρές… Για ποιους δικούς τους μιλάς; Όλοι πιονακια είναι… Χ€στ#καν…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κωσταςd απο τον ψεκασμό το παθες ολο αυτό? 🤣🤣

ΚώσταςD.

Επειδή “κάτω από το αυλάκι” το έχουμε το μυαλό μας, (αλλά στο τέλος θα περάσει εννοειται), γράψε στο google “Πάτρα: Ο Δήμος “πάγωσε” το 5G για λόγους δημόσιας υγείας και το “ψάχνει”…”.Στα Τρίκαλα το δέχτηκαν. Σκέψου για αρχή γίνεται σε πόλεις ανά τον κόσμο όχι μαζικά δλδ πειραματίζονται στα “πειραματόζωα”. Επίσης στην Πάτρα είχε γίνει εκδηλώση από επιστήμονες που αντιδρούν στο 5G. Αυτά… Τα υπόλοιπα οποίος ενδιαφέρεται ας το ψάξει μόνος του…

Michail

Το συνέδριο αυτό στην Πάτρα ακυρώνει προφανώς κάθε παγκόσμιο οργανισμό υγείας κτλ Δεν πάμε καλά. Ψεκασμα.

ΚώσταςD.

“παγκόσμιο οργανισμό υγείας” μάλιστα!! Τώρα σωθηκαμε!!! Γι αυτό όλοι είναι στα φαρμακεία και οι φαρμακοβιομηχανίες πουλάνε σαν τρελές;;; Βάλτοι είστε;;; Τι να πω… Δεν ασχολούμαι άλλο πέφτω επίπεδα….

ΚώσταςD.

Το θέμα με εμένα είναι ότι έχω υπερβολικά υψηλό iq για “γήινο ον” και δυστυχώς δεν μπορώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους iqραδικιου!!!!! Δύσκολο πράγμα σε αυτή το μπ….λο Γη!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Αλλά τι να κάνουμε τα έχει και αυτά η ζωή!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. (Πρέπει να γράψω τραγουδάκι 😂😂😂😂)

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

πωπω …. οι ψεκασμενοι ειναι πιο προσγειωμενοι απο σενα…εσυ μου θυμιζεις αυτους που βγαίνουν και λενε οτι τους εχουν απαγάγει εξωγιηνοι…

Michail

Δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο υπερiq ανθρώπινο ον. Η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Vendetta

ΚώσταςD αδυνατώ να το εκφράσω σε λίγες γραμμές (όπως και εσύ) αλλά λαμβάνοντας υπόψη πολλά σχόλια σου (ειδικά σε αυτά που γράψεις κάποια ψαγμένα και καλά για σένα και μετά αυτοσαρκαζεσαι με το ότι το σχόλιο σου δεν θα το καταλαβουν πολλοι λόγω χαμηλού iq και υψηλού δικού σου) κρίνεται απαραίτητη η ψυχολογική και περαιτερω παρακολουθηση σου απο ειδικό. Κοίταξε το. Ενημερώσου. Επικοινώνησε με γραμμές στήριξης.

ΚώσταςD.

Αχ… Έδειξα τα μνμ στην παρέα μου και μου ειπαν… Αφού ξέρεις πως τους έχουν κανει, τι ασχολείσαι με τα ζόμπι; Έλα μου ντε λέω… Σας εύχομαι καλή αφύπνιση και κάποια στιγμή να μπορέσετε να “δείτε” την αλήθεια… Φαντάζει ακατόρθωτο αλλά καμία φορά μπορεί να γίνει και το θαύμα…

Giannisanag

Που λέτε παιδια οταν εφευρεθηκαν τα αυτοκινητα επιστήμονες της εποχης ελεγαν οτι ειναι ανθρώπινως αδυνατο το σωμα μας να αντεξει ταχύτητες ανω των 100χλμ/ωρα. Μερικές δεκαετιες πιο πριν φυσικοί φωνάζαν στις Βρετανικες Επιστημονικες Εταιρείες οτι αποκλείεται να μπορέσει να πεταξει συσκευή βαρυτερη του αερος γιατι αντικειται στους φυσικούς νομους.
Οταν παρουσιάστηκαν τα σχεδια για τους πρωτους οικιακούς υπολογιστες διατυπωθηκε απο πολυ γνωστο κεφάλι της εποχης (μου διαφευγει το ονομα) οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ποτε αυτο το πραγμα να γίνει χρησιμο για ενα σπιτι. Ακομα και ο jobs ειπε το περίφημο “who needs a stylus” συνοδευόμενο και με επιχειρηματα που πιπιλαγαν τα apple fan Boys μέχρι προσφατα.

ΥΓ: η γη είναι επίπεδη και ο. Ουρανός είναι γυάλινος

Vendetta

Πες στα φανταστικά ή πραγματικά πλάσματα της παρέας σου ότι τα ζόμπι ξύπνησαν, απέκτησαν νοημοσύνη και κρίνουν!!!

Michail

Και όμως υπήρχαν άτομα που πριν αποδειχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα… Συμφωνούσαν με τον κύριο Einstein πιο πάνω. Ο ψεκασμός είναι αποτελεσματικός. Οι φίλοι του, αν υπάρχουν, προτείνω να αρχίσουν όλοι μαζί group therapy. Πολύ creepy να συζητάς μαζί του. Πύλες του ανεξήγητου.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

η ελλαδα μας δεν εχει καταρρεύσει χωρις λογο michail. απο τη μια φαιη σκορδα πατσαβουρια τα πάντα ολα κλπ.. απο την αλλη αγορια με θεωρίες συνωμοσίας, θυρα 7,13,4 κλπ… ε δε θελει και πολυ ενα συνολο να φτασει στον αποπάτο….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

βλεπω συνεχως ΝΕΟΥΣ γονεις και απο την συμπεριφορά τους καταλαβαινω σε τι πάτο θα καταλήξει και το παιδακι.. κριμα…,, αλλα ειναι η πλείστη πραγματικότητα. συνεπώς μνημονια μεχρι να σβήσει ο ήλιος και οπου φύγει φύγει…

ΚώσταςD.

Παπαροκας tiamat Ποιες θεωρίες συνωμοσίας σοβαρά τώρα; Μιλάς και για μνημόνια; Έχεις τη λογικη σου η την ελάχιστη επίγνωση; Δεν θα σου αναφέρω τις απόψεις συνομοσιολογων πριν 30ετιας. Θα σου πω για προσώπου που είναι και στη Βουλή αυτή τη στιγμή. Βασίλης Λεβέντης. Είχε βγει και στα κανάλια της εποχής τότε και τον κοροιδευαν… Ξέρεις τι έλεγε; Ότι η Ελλάδα με τους πουλημένους πολιτικούς που κυβερνούν στο τέλος θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία; Και σε ποιους θα ρίξουν τις ευθύνες;;; Στον Ελληνικό Λαό! Θα σας πουν ότι σας βάλαμε στο δημόσιο κλπ… Απόδειξη: Πάγκαλος ” Μαζί τα φάγαμε”. Όλα αυτά τα φώναζαν άνθρωποι “συνομοσιολογοι” χρόνια πριν. Τώρα εάν το πλείστον κοιμαστε τον ύπνο του δικαίου δικό σας θέμα… Και ντροπή σου που σαν ανίδεος που είσαι αναφέρεις και λες “μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος”. Όλα προσχεδιασμένα “μάγκα” μου. Βιντεάκια υπάρχουν με τον Λεβέντη στο youtube δεν θα πω για άλλους λέω για κάποιον γνωστό που τον κορόιδευαν όλοι .. Ναι κάποιες θεωρίες συνομωσίας είναι ότι να ναι. Αλλά και πραγματικά γεγονότα τα κάνουν “θεωρίες συνομωσίας” επειδή τους βολεύει… Άντε γεια λοιπόν γιατί νομίζω ότι μιλάω σε ντουβαρια… Δεν γνωρίζεται βασικά πράγματα ιστορίας δεν γνωρίζεται βασικά πράγματα θετικών επιστημών θα μας… Συνέχεια »

ΚώσταςD.

Εαν δεν βγάλετε το σχόλιο εντάξει τι να πω…

ΚώσταςD.

Παπαροκα επειδή δεν θα βγει το σχολιο η Ελλάδα έχει καταρρεύσει από άτομα σαν κι εσένα ανίδεους και “τυφλούς” Γιατί όταν το 90 ο Λεβέντης φώναζε για την χρεοκοπία της Ελλάδας από τους πουλημένους πολιτικούς όπως και πολλοί “συνομοσιολογοι” όλοι τους κοροϊδευαν…

ΚώσταςD.

και ντροπή σου για αυτό: μνημονια μεχρι να σβήσει ο ήλιος. Τόσο σου κόβει… Αν ακούγατε τους λίγους δεν θα είμαστε τώρα εδώ… Όπως ναι υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας που είναι ότι να ναι αλλά πολλά πράγματα τα έχουν βαφτίσει θεωρίες συνωμοσίας γιατι έτσι βολεύει… Καλά ξυπνητουρια ..

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, μπορείτε να το σταμάτησε εδώ; Εντάξει το τερματίσατε. Πάμε παρακάτω όλοι μαζί!

Michail

Αρκουδειδες χαχα! Ρε παιδιά κλαίω από τα γέλια. Δεν είναι δυνατόν να πετύχαμε σε ψηφοφόρο του Λεβέντη.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

κωσταd δε θα παρω θέση για τον λεβεντη, αλλα εχεις δει ποσοι ψυχακιδες αντρες γυναικες κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη σε αυτη τη χωρα? ξερεις ποσες 30αρες και ανω ειναι με ψυχοφαρμακα? ποσοι με διαταραγμενη προσωπικοτητα και ψυχισμο?

χαλαρωσε φιλε και μη ψαχνεις φαντασματα στις ζωνες του λυκοφωτους με τα παραμύθια που διαβαζεις στα blogs! υπαρχουν υπαρκτα και αληθινα καθημερινα προβληματα !

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

και σταματω καλο βραδυ απο μενα!

ΚώσταςD.

Παπαροκας για μάντεψε έναν από τους λόγους… Χιλιους μπορώ να σου πω. Υπερβολική αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όσο παράξενο και αν ακούγεται… Τέλος…

alekos

Παπαροκας iq ραδικιού

ΚώσταςD.

alekos τώρα είδα το 4ο σχόλιο σου… οι περισσότεροι κοιτούν μόνο τα θετικά της τεχνολογίας. Ακόμη και να ξέρουν 2 πράγματα πάλι δεν θα το πουν γιατί θα έχουν προβλήματα… Είχα δει ένα βίντεο του pcκατι… μπλογκ όπου εξηγούσε ένας άνθρωπος με γνώσεις λυκείου… του 10 με το ζόρι να φανταστω… ότι το wifi είναι απόλυτα ασφαλές… Εντάξει τι να πει κανείς… Καταλαβαίνεις…

alekos

ναι και μετά ξύπνησε…

Anthi

Υπάρχουν αρκετές θεραπείες σήμερα και για τη διπολική διαταραχή αλλά και για τη σχιζοφρένεια. Παρακαλούμε συμβουλευτειτε γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης.

ΚώσταςD.

Anthi μπράβο σου που το αναφέρεις. Και πρέπει να πάτε γρήγορα!!! Δεν είναι φυσιολογικό η μειοψηφία να βλέπει πάντα το “λάκκο” (όπου και στο μέλλον αποδυκνειεται πάντα ότι είχαν δικιο!!!!) και το πλείστον να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου και να λέει πάντα σε όλα ναι χωρίς καμία μα καμία αντίδραση!!! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και είναι πανδυσκολο έως ακατόρθωτο να λυθεί!!!

Vendetta

Εάν αυτός ο τυπάς έρθει σε καμιά συκέντρωση του techblog θεωρώ ότι θα τον καταλάβουμε αμέσως. Είναι από αυτούς που θα κοιτούν πίσω, δεξιά και αριστερά κάθε 5 δευτερόλεπτα. Θα πάει να πάρει τηλέφωνο και θα κοιτάει τον ουρανό να δει εάν ο στρατιωτικός δορυφόρος της CIA τον παρακολουθεί. Και στο τέλος, θα ήθελα να πεταχτεί ο παπαροκάς μεταμφιεσμένος σε εξωγηινο και να αρχίσει να τρέχει φωνάζοντας “το ήξερα το ήξερα”.

Vaskor

Τι έξυπνοι που είστε, τι γνώσεις! Εντυπωσιακά σχόλια υψηλού επιπέδου. Εύγε.

Vendetta

Notcher προτείνω στα αρχικά σου βήματα να ξεκινήσεις γκουγκλάροντας λέξεις κλειδιά όπως μασόνοι και ιλλουμινάτι. Με αρκετό διάβασμα ΙΣΩΣ να εξάγεις συμπέρασμα. 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.