To επίσημο promo video του Vivo V9 με 24MP selfie κάμερα και FHD+ οθόνη

Η Vivo, λίγο πριν την ανακοίνωση του Vivo V9 στην Ταϊλάνδη και στη Ινδία στις 22 και 27 Μαρτίου, αντίστοιχα, ανέβασε ένα promo video που τονίζει τι άλλο από τα highlights της νέας ναυαρχίδας της.

Το νέο V9 λοιπόν έρχεται με FHD+ full view οθόνη με notch και ελάχιστα bezels ακολουθώντας την τάση των hi-end -και όχι μόνο- smartphones, selfie φακό υψηλών προσδοκιών με ανάλυση 24 megapixels και dual κάμερα στο πίσω μέρος.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το vivo V9 αναφέρουν οθόνη 6 ιντσών με προστασία Gorilla Glass 5, Snapdragon 660 SoC, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης και μπαταρία 3250 mAh.

Vivo V9, To επίσημο promo video του Vivo V9 με 24MP selfie κάμερα και FHD+ οθόνη

Η πίσω κάμερα θα έχει ανάλυση 12 MP και 8 MP, αντίστοιχα, και η συσκευή θα «τρέχει» λειτουργικό Android 8.0 Oreo κάτω από το περιβάλλον Funtouch OS 4.0 της Vivo.

Όσο για την τιμή, η συσκευή εμφανίζεται στην Ινδονησία να κοστίζει IDR 4.999.000, δηλαδή σε ισοτιμία περίπου $349 ή €293.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Αυτό που ενώ ξεκινάνε δυναμικά σε χαρακτηριστικά και τιμή …. κι ελπίζουν σε μια αρπαχτή βλέπε APEX για να δικαιολογήσουν τις αρκετά ψιλές τιμές αργότερα … εξ Ανατολής με ξεπερνάει ….

Theo

Αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.