Το επίσημο video των Samsung Galaxy S9 και S9+ βρίσκεται στον αέρα!

Το promo video των Samsung Galaxy S9 και S9+ διέρρευσε στο διαδίκτυο και βρίσκεται στον αέρα λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση των κορυφαίων μοντέλων της κορεάτικης εταιρείας.

Το video παρουσιάζει τις προηγμένες λειτουργίες των νέων συσκευών που μετατρέπουν τα Samsung Galaxy S9 και S9+ στα ιδανικά τηλέφωνα για τον επαγγελματία χρήστη, επισημαίνοντας: «το τέλειο τηλέφωνο είναι τώρα το τέλειο τηλέφωνο για business».

Επίσης, ειδική αναφορά γίνεται στο νέο dock, Samsung DeX που επιτρέπει τη σύνδεση των smartphones με εξωτερική οθόνη για μία πλήρη εμπειρία ενός desktop υπολογιστή.

Galaxy S9 και S9+, Το επίσημο video των Samsung Galaxy S9 και S9+ βρίσκεται στον αέρα!

Στο promo video παρουσιάζουν επίσης την υποστήριξη “AR Readiness” μέσω της αναβαθμισμένης κάμερας, τη δυνατότητα των remote over-the-air firmware updates, το «ζευγάρωμα» των εφαρμογών (app pairing), την πλήρη προστασία και ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη και φυσικά την αδιάβροχη υπόσταση των δύο μοντέλων της εταιρείας με πιστοποίηση IP68.

Και αυτά πρέπει να είναι μόνο η αρχή.

“The Phone. Reimagined” μας λένε οι Κορεάτες προσπαθώντας να μας κρατήσουν ζεστούς για αυτά που θα ακολουθήσουν αργότερα στο επίσημο event της Samsung, Galaxy Unpacked 2018 στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη.

Galaxy S9 και S9+, Το επίσημο video των Samsung Galaxy S9 και S9+ βρίσκεται στον αέρα!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Μπλα μπλα μπλα….the same thing

Nikos8

Μαρεει που μερικοι λεγατε θα χει μεγαλα πλαϊνα bezzel με βαση τα renders… Το κινητο ειναι κοσμημα!

JohnWave

Στη 1η διαρροή που είχε γίνει με το fake design είχα πει ότι είναι αδύνατο η Samsung να αυτοκτονήσει και να κάνει πισωγύρισμα. Στη συνέχεια το fake άρχισε να παρουσιάζεται ως σίγουρο/ αληθινό και πραγματικά δεν μπορούσα να βρω το λόγο. Τελικά τσάμπα η απογοήτευση.:-)

Πανέμορφο το S9, ίδιο με το S8 αλλά θα ήθελα ιδανικά να είχε πάει ένα βήμα παραπάνω στο σχεδιασμό η Samsung. Μάλλον θα το κάνει στο επετειακό 10/Χ ή όπως το ονομάσει. Τώρα ως προς το δέλεαρ σε σχέση με το S8 : Mάλλον η κάμερα. Περιμένω να δω τα συγκριτικά και ελπίζω οι συγκρίσεις να μη γίνουν χρησιμοποιώντας μόνο το S9+ αλλά και το πιο βολικό σε μέγεθος S9. Αυτό που περιμένω να δω δεν είναι ούτε το bokeh ούτε το zoom αλλά οι διαφορές στην ποιότητα των λήψεων σε καλό και χαμηλό φωτισμό.

Stefanos Apergis

Μου ήρθε ειδοποίηση χτες απ’ την ίδια τη Samsung και κατέβηκε κατεύθειαν από το Youtube

Georgios

Αν έχεις S8 δεν βλέπω λόγο να πας σε S9..

alekos

Stefanos Apergis Kαι εμένα το ίδιο!

eya

Η αναβάθμιση των s8 and s8+ θα την δώσουν η………

Stamatis21

Λογικο το καλο εγινε καλυτερο.μα δεν ειχε κατι περ.ναλλαξει αυτο ηταν το μειον του προηγουμενου κινητου κ αυτο εφτιαξε.εβαλε κ στερεο ηχεια κ τελος.αυτο που αλλαξε θαναι σουπερ.δηλ η καμερα του απλα δεν θα υπαρχει κ θαλλαξει παλι τα στανταρ με τον φακο.οπως εκανε περσι με τον σχεδιασμο.ετσι απλα.εκανε φακο απο αλλο πλανητη.δυο διαφραγματα σενα φακο.οπως πλεον οι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες.τελος παει για αγορα.γιαυτο ειπα οτι κακως πηρα το s8 κ δεν περιμενα γιατι τωρα θα πρεπει να δωσω παλι λεφτα δεν εχω αυτη την νοοτροπια.αλλα δυστυχως τωρα θα το κανω στανταρ γιατι με s9 θα ταχω ολα οπως θελω.τελος παει για αγορα χωρις καν το δω.τελος.η καμερα του δεν θα υπαρχει.

μπουμπουκος

ειμουν κάτοχος s8 και πήγα για πάντα στην apple από την στιγμή που ειδα ότι η κάμερα του s8 είναι εμφανές επίπεδα χειρότερη από του iphone 7.πειρα μια γερή δώσω χρηματικής διαφοράς από αυτο που είχε το 7 και σήμερα έχω και καλυτερο κινητό και περισσότερα χρήματα .

περίμενα από την samsung ότι θα φερθεί λίγο έξυπνα.
η ίδια έκανε ένα facelift στο S8 με αλλαγές σε 1-2 χαρακτιριστικα που δεν λένε τιποτα το σπουδαίο.και ρωτάω.ποιος θα τολμήσει να βάλει αυτο το τηλέφωνο να ανταγωνιστεί το iphone x που είναι 200 χρωνια μπροστά;;;φρίκη τουλαχιστον πείτε πως παρουσιάζετε το S8s ρε παιδιά αφού το ίδιο τηλέφωνο ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.