Οι αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας για τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 [video]

, Οι αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας για τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 [video]

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι οι πιο λεπτές, πιο ισορροπημένες αισθητικά σειρές Galaxy Z μέχρι σήμερα και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανθεκτικότητας των χρηστών ως προς την ανθεκτικότητα τους. Πριν μεταβούν από τη γραμμή παραγωγής στην τσέπη του χρήστη, αυτές οι ευέλικτες συσκευές υποβάλλονται σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών αξιοπιστίας για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου για οποιονδήποτε τρόπο ζωής και να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα της βιομηχανίας.

Το βίντεο παρουσιάζει πώς κάθε στοιχείο των νέων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την απίστευτη ευελιξία που αναμένεται από τη σειρά Galaxy Z, προσφέροντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα.

Συγκεκριμένα:

• Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IPX8, τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning® Gorilla® Glass Victus 2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.

• Με το νέο μεντεσέ, Flex Hinge, η εμπειρία της αναδίπλωσης ενισχύεται ακόμη περισσότερο, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.

• Και στα δύο μοντέλα, η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.