Οι χρήστες iPhone που δεν θέλουν το Apple Intelligence μπορούν να παραμείνουν στο iOS 17

Apple Intelligence, Οι χρήστες iPhone που δεν θέλουν το Apple Intelligence μπορούν να παραμείνουν στο iOS 17

Η Apple θα δώσει στους χρήστες iPhone την επιλογή να παραμείνουν στο iOS 17.7 και να μην ενημερώσουν τα τηλέφωνά τους στην έκδοση iOS 18 που θα γίνει διαθέσιμο την ερχόμενη Δευτέρα.

Πέρα από το νεότερο και καλύτερο iOS 18 που φέρνει το Apple Intelligence και άλλες ενημερώσεις στο iPhone, η Apple έχει επίσης δημοσιεύσει μια ενημέρωση iOS 17 με τη μορφή υποψήφιας έκδοσης 17.7 στα κανάλια προγραμματιστών και δοκιμών beta.

Η Apple έκανε την ίδια κίνηση και με την ενημέρωση iOS 16. Όταν κυκλοφόρησε το iOS 17, έδωσε στους χρήστες iPhone την επιλογή να παραμείνουν στο iOS 16 και να απολαμβάνουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων για αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του iOS 17, ακόμη και σε νεότερα iPhone.

Τη Δευτέρα, η Apple θα κυκλοφορήσει επίσης τις εκδόσεις ενημέρωσης iPadOS 18, watchOS 11, macOS Sequoia, tvOS 18 και visionOS 2 λιανικής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαν

και samsung 6.1 όχι ui7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Κυκλοφόρησε η μεγάλη ενημέρωση της Apple – Ποιες συσκευές θα την πάρουν

Το iOS 18 κυκλοφορεί επίσημα σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στα υποστηριζόμενα iPhone που είναι συμβατά με την ενημέρωση λογισμικού.